Sparle si soparle

miercuri, 13 ianuarie 2010

Sparle si soparle

• Iată că şi cititorii ziarului ne dau dreptate în privinţa „calităţilor” patronului de la firma Urban SA, Doru Florescu. Un cititor a vrut să completeze la articolul „Urban are datorii de 1,5 milioane euro către Primăria Râmnicului” spunând următoarele: „Patronul Teodor Florescu nu mai este cu picioarele pe pământ, îşi bate joc de angajaţi neplătindu-le salariile din luna august, neplătind nici dările către stat, dar el îşi deschide un hotel cu restaurant la Moeciu şi şi-a facut concediul în străinătate”. 

• Văzând că nu are vreo şansă de a deveni director la o televiziune regională, securistul George Pirnea s-a refugiat la echipa de fotbal Internaţional Curtea de Argeş, pe post de băgător de seamă. Preşedintele echipei este patronul firmei Internaţional Lazăr Company, Ion Lazăr, un cunoscut valutist înainte de 1989 prin centrul Bucureştiului. În prezent, Ion Lazăr este un foarte cunoscut afacerist din Piteşti, însă acesta nu şi-a uitat „prietenii de suferinţă” care l-au protejat să-şi desfăşoare afacerile înainte de 1989 prin capitala ţării.

• Dan Niţu, patronul care şi-a propus să privatizeze PNL Vâlcea îşi extinde afacerile. Acesta a obţinut recent de la Primăria Râmnicului pentru una dintre societăţile la care este acţionar majoritar, Remservice SRL, autorizaţia numărul 52 din decembrie 2009 pentru realizarea unui „complex multifuncţional pentru sprijinirea afacerilor“ strada Ştrandului nr. 8.

• De când a fost introdus sistemul electronic de limitare a accesului clienţilor BCR la ghişeele instituţiei foarte mulţi administratori de societăţi comerciale sunt hotărâţi să-şi mute conturile la alte bănci. Noul sistem, implementat în premieră la Râmnicu Vâlcea datorită excesului de zel al unei directoare habarniste, încurcă lucrurile în loc să le descurce. Astfel de câteva zile asistăm la o adevărată debandadă la BCR Vâlcea, o unitate bancară model în alte timpuri. Distribuţia electronică pe ghişee a clienţilor a produs un adevărat haos, existând continuu cozi şi....nervi întinşi la maximum.  

• Fostul primar liberal din Popeşti, Constantin Şerban, a... căzut şi la propriu şi la figurat. După o domnie de opt ani la şefia comunei, Constantin Şerban a „alunecat” din fotoliu în vara anului 2008, iar acum se văd primele efecte: a ajuns cu mâna în ghips!

• Joi, 14 ianuarie, ziarul „Curierul de Vâlcea” împlineşte două decenii de existenţă. A fost primul ziar particular din România şi a reprezentat o pepinieră pentru mulţi jurnalişti din Vâlcea. Le urăm colegilor noştri de la „Curierul de Vâlcea”  La Mulţi Ani şi cât mai multe numere de ziar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe