Sparle si soparle

duminică, 10 ianuarie 2010

Sparle si soparle

• Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Vâlcea riscă să plătească peste 150.000 euro unor proprietari de terenuri şi păduri din Vâlcea, asta pentru că doi angajaţi din cadrul instituţiei au dat dovadă de lipsă de profesionalism. Asta ca să nu zicem altceva.... Oricum, vom reveni asupra subiectului!

• Afaceri necurate se întâmplă la nivelul conducerii Primăriei comunei Titeşti. După ce s-au cheltuit miliarde de lei din banii publici pentru introducerea apei potabile, oamenii din localitate tot din fântâni scot apa. În plus, după ce s-a încheiat lucrarea, utilajele au fost împărţite frăţeşte între primarul Cătălin Daneş (care a luat un buldoexcavator) şi secretarul primariei, Petre Rouă (călare acum pe un tractor!)

• După ce a pierdut alegerile interne din PNL Vâlcea, senatorul Emilian Frâncu are acum preocupări mai spirituale: s-a înscris la doctorat. În plus, parlamentarul lucrează din greu la „Istoria judeţului Vâlcea”.

• Zilele trecute, colonelul Ion Creţan s-a despărţit cu inima strânsă de foştii colegi de la Serviciul Judeţean de Pază Vâlcea. Creţan le-a mărturisit unor angajaţi din cadrul insituţiei că în maxim şase luni se va întoarce la şefia SJP Vâlcea, după ce va câştiga procesul intentat autorităţilor române.

• Zeci de hectare de teren din Râmnic au fost lăsate de izbelşite de către proprietari. Este vorba de terenul şi „halele” care au aparţinut fabricii Carpatina, a lui Viorel Cataramă, ajunse acum într-o stare avansată de degradare şi în care nici câinii vagabonzi nu mai au curaj să vină.

• Recent, la o şedinţă a Biroului Permanent Teritorial al PNL Vâlcea, preşedintele Cristian Buican a fost făcut cu ou şi oţet de Mircea Poenaru. Rebelul vicepreşedinte liberal s-a năpustit cu o furie verbală extraordinară asupra şefului politic, pe care l-a acuzat că poartă negocieri cu PSD-ul pe diferite teme fără a înştiinţa forurile de conducere ale organizaţiei judeţene. Pus în dificultate, Buican a negat iniţial că are vreun contact privat cu şefii PSD de la Vâlcea.

Strâns cu uşa de Poenaru, preşedintele PNL a recunoscut că a avut unele convorbiri telefonice pe diverse teme cu preşdintele PSD, Ion Cîlea. Mircea Poenaru i-a mai reproşat preşedintelui, în şedinţă, că i-a uitat pe oamenii care l-au ajutat să ajungă lider, spunând că nu a mai fost sunat de acesta de două luni. Cei prezenţi la discuţii au asistat uluiţi la descărcarea nervoasă a lui Poenaru şi la lipsa de reacţie a lui Buican, care şi-a înghiţit efectiv cuvintele. Se anunţă vremuri tulburi în gaşca galbenă conducătoare, unde „iubirea“ a durat doar un sezon.

• Organizaţia Judeţeană a PSD Vâlcea se pregăteşte de un eveniment festiv: în luna martie, va organiza o ceremonie prin care le va mulţumi oficial tuturor celor care au pus umărul la înfiinţarea şi dezvoltarea acestui partid. Ar fi momentul în care PSD îi va regăsi pe cei care au fondat FSN, apoi FDSN (prin 1992), apoi PDSR, iar acum PSD. În acest sens, lucrează la pregătirea ceremoniei un cunoscut social-democrat, Dumitru Cumpănaşu, unul dintre principalii fondatori ai partidului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe