Sparle si soparle

miercuri, 6 ianuarie 2010

Sparle si soparle

• Fostul senator vâlcean, Matei Vintilă, a intrat în „atenţia” liderului PRM, Corneliu Vaccin Tudor, din calitatea pe care o are de socru al cârcotaşului Şerban Huidu. Se pare că CV Tudor este nemulţumit că Matei Vintilă i-a luat apărarea ginerelui, pentru că în Revista România Mare, Alcibiade mărturiseşte: „Socrul lui Huidu, Matei Vintilă, încearcă să-l scuze, aruncând vina pe aschimodia Găinuşă, care cică ar fi capul răutăţilor. Nu-i adevărat: în acel cuplu de rahat, sângele stricat îl are acest Huidu, care urăşte, din adâncul vintrelor, pe toată lumea”.

• În ceasul al 176-lea, „politicienii de profesie” Costi Rădulescu şi Nicu Spiridon şi-au dat seama că sunt a cincea roată la căruţa instituţiilor unde au fost implantaţi cu forţa de către PSD. Drept urmare, după concedii medicale prelungite până după numirea actualului guvern, cei doi pesedişti şi-au dat demisia la sfârşitul anului trecut din funcţiile de director. Plecarea lui Costi Rădulescu coincide fericit cu numirea pe postul de director al CAS Vâlcea, a doamnei Rodica Mărginean.

• Problemele de la societatea Urban continuă să se agraveze. Treptat, societatea îşi restrânge activitatea în zona Braşov, după ce anul trecut a lăsat baltă echipa de handbal feminin Rulmentul din localitate. De asemenea, firma lui Doru Florescu are probleme şi la Râmnicu Vâlcea, unde a fost nevoită să-l dea afară pe „directorul” pripăşit de pe alte meleaguri profesionale. În plus, societatea Urban nu-şi face exemplar treaba, mărturie stând munţii de gunoaie din Râmnic care nu au mai fost colectaţi de săptămâni întregi.

• Mai multe ziare din Vâlcea au preluat tendenţios unele declaraţii ale prefectului Petre Ungureanu de cum câteva săptămâni. Acesta spusese foarte clar că va cere demiterea directorilor PD-L care nu-şi fac treaba profesionist la instituţii, fără a nominaliza vreo persoană sau fără a vehicula vreun nume. Ceea ce este corect, după părerea noastră!

• Unii politicieni sau afacerişti de carton care au păduri în zona ştrandului din Ostroveni sunt nemulţumiţi că Primăria Râmnicului va construi un bulevard chiar pe sub nasul lor. Se ştie că aceştia şi-au „transferat” fraudulos terenurile în Râmnic din alte localităţi, iar acum strâmbă din nas la oferta municipalităţii privind despăgubirile de zeci de mii de euro.

• Securistul George Pirnea a revenit cu coada între picioare din Bucureşti, fiind catapultat „la origini“ de regele falimentar al gunoaielor Teodor Florescu. Vedeta cu iz pestilenţial a URBAN-ului a contribuit cu succes la operaţiunea de dezintegrare economică a societăţii cu nume omonim. Fostul ofiţer comunist de informaţii vrea acum să se infiltreze la cârma unei televiziuni serioase. Pirnea este de fapt o săgeată a unui grup de interese local, care urmăreşte decredibilizarea şi, în final, desfiinţarea respectivei structuri media. Aşadar, atenţie pe cine băgaţi în casă, domnilor! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe