Şi-a omorât concubina bănuită de infidelitate

duminică, 17 ianuarie 2010

Şi-a omorât concubina bănuită de infidelitate

        La data de 16 ianuarie a.c., ora 02.00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului  Vâlcea a fost sesizat cu privire la faptul că la domiciliul Mariei P., din comuna Lădeşti, a decedat Constanţa Roşca, de 43 de ani, din comuna Măciuca, aceasta prezentând la nivelul capului şi pe corp mai multe leziuni traumatice, existând suspiciuni cu privire la deces.

         La faţa locului s-a deplasat echipa operativă complexă constituită la nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului  Vâlcea care, în urma investigaţiilor şi cercetărilor efectuate a stabilit că între victimă şi concubinul său, Nicolae Popa, de 44 de ani, din comuna Lădeşti, s-a produs un conflict spontan pe fondul consumului de alcool, determinat de gelozia concubinului. Acesta i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnul în zona feţei şi a corpului, victima cazând şi lovindu-se cu capul de un scaun.

         În urma efectuării necropsiei s-a concluzionat că moartea femeii a fost violentă, ea datorându-se „insuficienţei acute cardio-respiratorii, hemoragie interne, consecinţa unui T.C.C. acut închis”, între leziunile constatate şi deces existând legătură de cauzalitate directă, acestea fiind produse prin lovire, cu şi de corpuri dure.

         În cauză, faţă de  Nicolae Popa s-a dispus prin ordonanţă  interdicţia de a părăsi localitatea, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie procedurală.

Dosar penal pentru furt de material lemnos

           La data de 16 ianuarie a.c., ora 15.45, poliţiştii de la Postul de Poliţie Şirineasa au fost sesizaţi cu privire la faptul că în cantonul 73 din fondul forestier naţional, mai multe persoane tăiau arbori de pe fir cu drujba şi îi încărcau într-o căruţă tractată de un cal.

    Poliţiştii s-au deplasat  la faţa locului, unde l-au identificat pe Dumitru Z. care, văzându-i, a fugit prin pădure, Alexandru C., de 19 ani, din comuna Pesceana, rămânând la faţa locului cu căruţa încărcată cu material lemnos. Acesta a declarat că arborii au fost tăiaţi de Dumitru Z. cu drujba şi urmau să fie transportaţi la domiciliul acestuia.

    S-a constatat că au fost tăiaţi de pe fir 14 arbori de esenţă stejar, fag şi alte specii, volumul fiind de circa 4,5 m.c.
    Se continuă cercetările împotriva lui Dumitru Z. pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art.110 din Legea 46/2008.

S-a oprit cu BMW-ul în gard

La data de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 04.20, Lucian D., de 24 ani din Rm. Vâlcea, a condus un autoturism marca BMW, pe DN.64, în localitatea Stolniceni, din direcţia Drăgăşani - Rm. Vâlcea, iar la Km.109+489 m., în dreptul unei reprezentanţe auto, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a derapat, oprindu-se într-un gard.

    În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a lui  Sergiu P., diagnostic: „politraumatism prin accident rutier, traumatism cranian cu plagă contuză parietală, traumatism toracic cu fractură stern” şi a lui Bogdan A., diagnostic: „T.C.C., contuzie toracică”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.  

    
Şofer decapitat de o remorcă

Sâmbătă, la ora 18,20 în localitatea Milcoiu, pe drumul ce leagă oraşele Piteşti de Râmnicu Vâlcea, remorca unei autoutilitare condusă de Adrian Sorin Bojin (27 ani), din localitatea Iara (Cluj) s-a despins şi a lovit un Opel condus regulamentar pe sensul opus de mers. Şoferului acestuia, Ion Mihai (48 ani), din Titeşti-Argeş i-a fost secţionat capul, se spunen într-un comunicat de poliţie al Pompierilor militari. Pe remorca desprinsă din cârligul unei autospeciale se afla şi un autoturism Toiota Hilux. Şoferul clujean care conducea autospecializata nu consumase alcool.

                                             

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe