PD-L îşi întăreşte structurile în Colegiul Bălceşti

duminică, 17 ianuarie 2010

PD-L îşi întăreşte structurile în Colegiul Bălceşti

    „Consolidarea organizaţiilor locale este unul dintre obiectivele PD-L Vâlcea pentru perioada următoare”, a declarat preşedintele Mircia Gutău la finalul unei noi şedinţe interne de analiză a rezultatelor obţinute de filialele locale în confruntările politice din ultima perioadă.  De această dată, conducerea partidului a discutat cu responsabilii şi preşedinţii organizaţiilor democrat-liberale din localităţile componente ale Colegiului Bălceşti.

     „Pentru a putea găsi cei mai buni oameni care să ne reprezinte la localele din 2012 avem nevoie să ştim cu exactitate care este situaţia actuală în structurile noastre locale. Am analizat punctual activitatea fiecărei organizaţii locale din Colegiul Bălceşti, pentru că vrem să ştim şi care sunt problemele pe care acestea le au şi ce soluţii putem adopta pentru a le întări”, a precizat liderul PD-L Vâlcea, primarul Mircia Gutău.

   „Există situaţii diferite de la o localitate la alta, dar putem creşte şansele de a obţine rezultatele dorite de noi, dacă vom avea cei mai buni oameni, care reprezintă ceva în comunitatea din care provin. Avem uşa deschisă pentru cei care vor să vină la PD-L, vrem să avem structuri puternice în toate localităţile”, a adăugat vicepreşedintele CJ Vâlcea Romulus Bulacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe