Mircia Gutău vrea şefia Consiliului Judeţean şi 30 de primari

miercuri, 13 ianuarie 2010

Obiectivele preşedintelui PD-L Vâlcea în 2012:

Mircia Gutãu vrea şefia Consiliului Judeţean şi 30 de primari

        PD-L Vâlcea a demarat o serie de analize interne privind rezultatele celor patru runde de alegeri desfăşurate din 2008 până în prezent.

       La prima întrunire organizată în acest scop a fost analizată activitatea organizaţiilor locale din oraşele şi comunele componente ale Colegiului Brezoi.

De asemenea, preşedinţii organizaţiilor locale ai PDL Vâlcea, din 23 de localităţi vâlcene, componente ale acestui Colegiu, au prezentat conducerii partidului problemele întâmpinate în activitatea desfăşurată până acum.

„ În calitate de preşedinte al PD-L Vâlcea i-am felicitat pe cei care au obţinut rezultate bune şi i-am încurajat să muncească mai mult pe cei care au obţinut rezultate sub scorul partidului în competiţiile electorale desfăşurate până acum.
O evaluare corectă a rezultatelor ne ajută să luăm măsuri care în timp să ducă la întărirea organizaţiilor noastre locale. Vom ţine cont de părerea membrilor noştri şi îi vom consulta în deciziile importante ale partidului.

Avem obiective clare pentru 2012: preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea şi 30 de primari.Acestea nu pot fi atinse fără eforturi susţinute, care presupun în primul rând contactul direct cu oamenii. În plus, vrem să venim la alegerile locale din 2012 cu cei mai buni oameni pentru a obţine cât mai multe mandate de primari şi consilieri locali” a declarat liderul PD-L Vâlcea, Mircia Gutău, la finalul întâlnirii de lucru.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Romulus Bulacu a adăugat faptul că toţi membrii PD-L implicaţi în viaţa publică trebuie să aibă ca prioritate cetăţenii, iar acest lucru trebuie să se vadă în toate activitatea desfăşurată de aceştia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe