Mircia Gutău ÔÇô cetăţean de onoare al municipiului Râmnicu Vâlcea

duminică, 31 ianuarie 2010

Primar iubit de cetăţeni! Mii de vâlceni au semnat deja pentru:

Mircia Gutău – cetăţean de onoare
al municipiului Râmnicu Vâlcea

Mii de cetăţeni ai municipiului Râmnicu Vâlcea au semnat o petiţie prin care primarul Mircia Gutău, să devină "cetăţean de onoare" datorită realizărilor din timpul mandatului său. Campania a fost iniţiată de cetăţeni şi este sprijinită de postul local de televiziune VTV.

Nemulţumiţi de decizia ICCJ, cetăţenii din Râmnicu Vâlcea au semnat nişte formulare prin care primarul lor să devină cetăţean de onoare. Activitatea este desfăşurată prin preşedinţii asociaţiilor de proprietari, dar şi prin oameni simpli, care merg din uşă în uşă, pentru adunarea de semnături. „Vrem ca primarul să fie numit cetăţean de onoare pentru faptele sale frumoase făcute în municipiu, pentru dezvoltarea oraşului la standarde europene.

Au venit oameni din Craiova şi din Piteşti care au insistat să ajute primarul“, a declarat Maria Matei, preşedinta Asociaţiei de Proprietari Nr 9, din Râmnicu Vâlcea. Potrivit celor implicaţi în această campanie au fost realizate sondaje stradale pe parcursul cărora cetăţenii au cerut să li se atribuie acest drept de semnătură. Până în prezent, s-au strâns mii de semnături.

 Reprezentaţii PD-L neagă orice implicare în strângerea de semnături: „Ştim şi noi de acţiunea de strângere a semnăturilor pentru a-l numi pe Mircia Gutău cetăţean de onoare, dar nu este o chestie pe linie de partid. Societatea civilă a decis să facă asta , iar noi nu o putem împiedica. Se vede ca este un primar foarte iubit de cetăţeni. Nu ne vom opune nici dacă membri de partid vor dori să semneze. Oamenii încearcă să îl ajute“, a declarat Samoil Valcu deputat PD-L de Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe