|luni, iunie 14, 2021
  • Follow Us!

Mircia Gutău: “Activitatea PD-L Vâlcea nu va stagna chiar dacă ne aflăm la guvernareÔÇ£ 

Mircia Gutău: „Activitatea PD-L Vâlcea nu va stagna chiar dacă ne aflăm la guvernare“

PD-L Vâlcea va face în perioada următoare o serie de analize interne în sânul organizaţiilor locale, precum şi a filialei judeţene, având în vedere desfăşurarea, în ultimii doi ani, a patru runde de alegeri: locale, parlamentare, europarlamentare şi prezidenţiale.

Preşedintele PD-L Vâlcea Mircia Gutău a precizat că astfel se vor analiza procentele obţinute de organizaţiile locale, precum şi activitatea depusă de-a lungul timpului.

„Desfăşurăm un proces normal prin aceste analize, iar la sfârşitul acestora vom avea o imagine clară şi obiectivă a situaţiei în care se află fiecare organizaţie locală a PD-L Vâlcea, având în vedere că în următoarele luni vor avea loc alegeri interne. În ultimii doi ani partidul şi-a concentrat toate forţele pentru a câştiga alegerile desfăşurate până acum, dar este important în această perioadă să regândim şi să dezbatem în sânul PD-L Vâlcea obiectivele pe care ni le propunem pentru următorii patru ani, de a da responsabilităţi astfel încât oamenii noştri să înceapă să acţioneze pentru a le atinge.

Activitatea partidului nu va stagna chiar dacă ne aflăm la guvernare.Vrem să păstrăm legătura cu cetăţenii, cu membrii noştri prin implicarea permanentă în activităţile de partid”, a afirmat preşedintele PD-L Vâlcea Mircia Gutău.

Leave a Response