Mircia Gutău: “Activitatea PD-L Vâlcea nu va stagna chiar dacă ne aflăm la guvernareÔÇ£

duminică, 10 ianuarie 2010

Mircia Gutău: „Activitatea PD-L Vâlcea nu va stagna chiar dacă ne aflăm la guvernare“

PD-L Vâlcea va face în perioada următoare o serie de analize interne în sânul organizaţiilor locale, precum şi a filialei judeţene, având în vedere desfăşurarea, în ultimii doi ani, a patru runde de alegeri: locale, parlamentare, europarlamentare şi prezidenţiale.

Preşedintele PD-L Vâlcea Mircia Gutău a precizat că astfel se vor analiza procentele obţinute de organizaţiile locale, precum şi activitatea depusă de-a lungul timpului.

„Desfăşurăm un proces normal prin aceste analize, iar la sfârşitul acestora vom avea o imagine clară şi obiectivă a situaţiei în care se află fiecare organizaţie locală a PD-L Vâlcea, având în vedere că în următoarele luni vor avea loc alegeri interne. În ultimii doi ani partidul şi-a concentrat toate forţele pentru a câştiga alegerile desfăşurate până acum, dar este important în această perioadă să regândim şi să dezbatem în sânul PD-L Vâlcea obiectivele pe care ni le propunem pentru următorii patru ani, de a da responsabilităţi astfel încât oamenii noştri să înceapă să acţioneze pentru a le atinge.

Activitatea partidului nu va stagna chiar dacă ne aflăm la guvernare.Vrem să păstrăm legătura cu cetăţenii, cu membrii noştri prin implicarea permanentă în activităţile de partid”, a afirmat preşedintele PD-L Vâlcea Mircia Gutău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe