începe nebunia biletelor de tratament

duminică, 17 ianuarie 2010

Începe nebunia biletelor de tratament

Pensionarii care vor să meargă anul acesta în staţiuni, pentru tratament pot depune formularele necesare şi prin poştă, acestea fiind disponibile, începând cu data de 15 ianuarie pe site-ul Casei Judeţene de Pensii Vâlcea (www.cjpvl.unet.ro). Dacă anii trecuţi  instituţia era asaltată de pensionari, de această dată acestora li s-a oferit şi varianta de a depune toate cererile completate, împreună cu documentele prevăzute în formular, atât prin poştă, fax dar şi prin e-mail, nu numai prin depunere directă la ghişeele Casei Judeţene de Pensii.

Fără înghesuială

Din acest an, pensionarii nu are rost să se mai înghesuie la cozi, pentru că nu mai contează numărul de înregistrare în procesul de repartizare a biletelor de tratament. Apelul Casei Judeţene de Pensii către pensionari este de a folosi cu toată încrederea serviciile poştale. Persoanele care doresc să meargă în staţiune după data de 1 iunie 2010 sunt rugate să depună cererile în lunile martie sau aprilie, pentru evitarea aglomeraţiei şi pentru a da posibilitatea personalului Casei să proceseze corect cererile primei serii.


Aleşi de calculator

Singura condiţie, din punct de vedere al momentului oficializării cererii, este ca ea să fie depusă şi înregistrată cu cel puţin 40 de zile înainte de prima lună pentru care se solicită bilet de tratament. Pentru cei care doresc să depună personal cererile, programul este în zilele de 21 şi 22 ianuarie, la Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor Vâlcea, strada Cale lui Traian, nr. 98, în intervalul orar 08.00-16.00, iar din 25 ianuarie, la sediul Casei Judeţene de Pensii, ora 8.30-16.00. Momentan nu se cunoaşte nici numărul biletelor alocate pentru acest an şi nici staţiunile sau data de începere a primei serii de beneficiari, acest lucru urmând să se stabilească în urma licitaţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe