Deputatul Zamfirescu, marioneta cârnăţarului Crăciunescu

miercuri, 6 ianuarie 2010

Din ciclul „Iubesc trădarea“, astăzi vi-l prezentăm pe:

Deputatul Zamfirescu, marioneta cârnăţarului Crăciunescu

Deputatul Sorin Zamfirescu ar putea câştiga foarte uşor titlul de traseistul politic numărul unu din Parlamentul României. Acest individ a călcat prin bătătura tuturor partidelor importante de pe eşicherul politic vâlcean. A fost membru PNŢCD, PUR, PNL şi acum PD-L. Zamfirescu este un ipochimen, cu aere de aristocrat postdecembrist, în fapt un parvenit, un ins care toată viaţa lui a alergat după funcţii, după demnităţi bine plătite. Mult prea plin de el şi având un caracter conflictual şi negativ, Zamfirescu nu a făcut prea mulţi purici prin nici unul dintre partidele prin care a trecut.

Când a dezertat politic nu a lăsat în urmă prieteni, ci doar duşmani. Acesta este Sorin Zamfirescu. Nici ca primar în perioada 1996 – 2000 nu a realizat „mare brânză“. Au rămas după el nişte amărâte de pavele, erodate după prima iarnă şi câteva statui, veritabile kitschuri, aruncate inestetic în oraş. Primarul kitsch. Ajuns deputat prin bunăvoinţa şi capitalul de imagine al primarului Mircia Gutău în anul 2008, Sorin Zamfirescu a uitat repede cine l-a ajutat să ajungă în Parlament şi s-a apucat să muşte tocmai mâna celor care l-au promovat politic.

Zamfirescu nu mai are personalitate, s-a transformat într-o amărâtă de marionetă a magnatului mezelurilor, Dumitru Crăciunescu. Cele mai multe dintre acţiunile deputatului Sorin Zamfirescu sunt atent gândite în laboratorul rotarian marca Crăciunescu et Comp. şi nu au nimic în comun cu programul PD-L. L-am băgat sub lupă pe parlamentarul... cu „cioc“. (N.T.)    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe