Deputatul Samoil Vâlcu îi premiază pe cei mai buni elevi matematicieni

miercuri, 27 ianuarie 2010

Deputatul Samoil Vâlcu îi premiază pe cei mai buni elevi matematicieni

La sfârşitul săptămânii trecute la Călimăneşti a avut loc a VII-a ediţie a concursului interjudeţean „ Trepte în matematică- Memorialul Vasile Buşagă”, la care au participat 550 de elevi. Organizatorii evenimentului au fost două unităţi de învăţământ din Călimăneşti: Şcoala cu clasele I-VIII „Şerban Vodă Cantacuzino” şi Grupul Şcolar Administrativ şi de Servicii . La această competiţie şcolară au participat elevi din judeţele Argeş, Olt, Dolj şi Sibiu.

Deputatul PD-L Samoil Vîlcu intenţionează să-i premieze pe cei mai bine clasaţi elevi din Călimăneşti la acest concurs.
„Elevii vâlceni s-au remarcat de-a lungul timpului la multe concursuri şcolare, iar şi de această dată s-a întâmplat la fel. De aceea, am hotărât să-i premiez pe cei mai buni elevi din Călimăneşti care s-au evidenţiat la această competiţie şcolară, prin rezultatele obţinute.

Şcoala vâlceană de matematică este deja recunoscută, nu doar pe plan naţional, ci şi internaţional, dacă avem în vedere rezultatele obţinute în anii trecuţi de elevii vâlceni la Olimpiada Internaţională de Matematică. Consider că trebuie să acordăm o atenţie mai mare acestor tineri talentaţi, care trebuie stimulaţi pentru eforturile lor”, a declarat deputatul PD-L Samoil Vîlcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe