Aplicăm legea, dar de ce trebuie să îl şi scuipăm pe Gutău ?

duminică, 31 ianuarie 2010

Aplicăm legea, dar de ce trebuie să îl şi scuipăm pe Gutău ?

Dragi colegi pedelişti,
Mă tot întreb de ceva vreme cine concepe mesajele astea publice ale partidului şi cine trimite anumiţi comunicatori la TV?
Recent la o televiziune, un asemenea (ex)-comunicator care avea aerul că dă "mesajul pe cazul Gutău" fix din străfundurile unei gândiri inchizitoriale un om care pe mine unul mă chinuie psihic, mai avea puţin şi scuipa în direcţia lui Gutău Mircea.
Parcă ne întorceam la şedinţele PCUS sau plenarele din anii '50, când erau înfieraţi şi catalogaţi drept "sugători ai sângelui poporului" cei care cu doar vreo 10 ani în urmă  făceau parte din clasa de mijloc şi dădeau de munca celor care ulterior au devenit clasa proletară.


Gutău a fost condamnat de Justiţie. Punct. Despre proces au scris mai multe ziare din Vâlcea, dacă le veţi citi veţi vedea că este ceva dubios în decizia ICCJ, însă de ce ni se spune că ar trebui să îl scuipăm pe Gutău? Să ne facem că nu îl cunoaştem, că ne este ruşine că am fost vreodată în preajma lui? A fost bun de coleg de partid ani de zile, a cărat voturi, a scos parlamentari a adus voturi pentru cursa prezidentială şi repet, nu se poate să se aplice simplu statutul PDL, să fie exclus dar să oprim aici aceste acte bizare? Ce simte un pedelist care scuipa spre Gutău?

Este mai curat, mai drept, mai ferit de probleme, se simte mai împlinit sau poate că nu am scăpat de apucăturile soviestoido-comuniste? Nu cumva ridică piatra tocmai cei care speră că propriile mârşăvii să rămână undeva sub covorul salvator sub care se înghesuie praful ?
Ne face cinste o asemenea atitudine? Dincolo de faptul că suntem pedelişti, pesedişti, penelişti nu trebuie să uităm să fim oameni. Nu mă pronunţ asupra verdictului dat de Justiţie însă nu poţi să pretinzi că oameni care ţi-au fost alături devin acum deodată nişte gunoaie.

A greşit, plăteşte. Dar ne place să îl şi executăm public? În epoca în care se fac dosare penale şi se toarnă acuzaţii în presă cât pocneşti din degete, cât credeţi că aveţi până ce va veni ziua când veţi fi puşi în faţa scuipaţilor? Ce dacă vă veţi reabilita ulterior, scuipatul nu se mai şterge. Oricum mă întreb dacă se admite acţiunea în anulare a lui Gutău, şi se va dovedi că a fost o eroare judiciară ce fac cei care l-au tranşat mediatic, care s-au delimitat cu mânie proletară de el?
Şi încă un lucru: mergeţi în Vâlcea şi întrebaţi oamenii pe stradă să vedeţi că îl votau pe Gutău pentru că era omul Gutău;

A tras efectiv PDL după el la alegeri şi măcar pentru asta ar trebui să gândim puţin înainte să aruncăm cu piatra.
Şi încă un lucru - inclusiv chestia asta este jenantă, să trâmbiţăm la nesfârşit "daaa, dar PSD îl are pe coruptul X, PNL pe coruptul Y..."; Asta da strategie de comunicare! Nu domnilor, trebuie să acceptam demn orice situaţie care vizează familia pedelista şi să o tratăm cu responsabilitate, nu să alunecăm în derizoriu pentru că ne vom demonetiza total în faţa oamenilor care atentie, nu sunt scârbiţi de PSD, PNL sau PDL ci de atitudinea clasei politice! • Senator PD-L, Iulian Urban




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe