Traian Băsescu: Năstase, Orban şi Patriciu au venit la mine acasă ca să le rezolv problemele din justiţie

miercuri, 2 decembrie 2009

Traian Băsescu: Năstase, Orban şi Patriciu au venit la mine acasă ca să le rezolv problemele din justiţie

Preşedintele României a susţinut, la Realitatea FM, că Adrian Năstase voia blocarea dosarului, Ludovic Orban era interesat dacă sistemul video de supraveghere de la Cotroceni acoperă şi locul unde a făcut accidentul, în timp ce Dinu Patriciu a venit alături Sorin Roşca Stănescu tot pentru probleme legate de dosar.

"Adrian Năstase a venit la mine acasă în prima parte a mandatului. Vroia să găsim o soluţie să se închidă dosarul”- aceasta este declaraţia-şoc făcută în această dimineaţă la Realitatea FM, preşedintele Traian Băsescu, vorbind despre oamenii politici care i-au cerut să intervină în justiţie în unele dosare.

Năstase nu a fost singurul vizitator, susţine Băsescu. Ludovic Orban ar fi trecut şi el. În urmă cu doi ani când se presupune că ar fi lovit un pieton cu maşina, pe o stradă din apropierea Palatului Cotroceni, în Bucureşti. „Îl frământa dacă pe Cotroceni sistemul de înregistrare filmează şi trecerea de pietoni. I-am spus nu este treaba mea, vroia să continue minciuna că nu a lovit acea persoană”, a acuzat Băsescu, care a mai invocat o cerere similară făcută de omul de presă Sorin Roşca Stănescu pentru Dinu Patriciu.

Rugat să comenteze de ce nu a vorbit despre aceste subiecte până acum, Băsescu a fost evaziv: „Pentru că nimeni nu m-a întrebat. Era un sistem curent înainte de care m-am lovit şi eu".

A revenit cu noi declaraţii la ieşirea din Realitatea TV.  "Să nu dea lecţii. Nici Orban, nici Năstase, mai ales în campanie, când ştiu că au fost tentaţi sau au crezut că sunt un preşedinte de tip Ion Iliescu. Nu-i acuz de nimic. Vă rog să priviţi la faţa lor când sunt foarte bărbaţi în raport cu ceea ce fac în realitate. Efectul a fost că nu am intervenit deloc", a spus acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe