Traian Băsescu: înregistrarea nu este autentică. Să-ţi fie ruşine, Dinu Patriciu!

miercuri, 2 decembrie 2009

Ultima oră

Traian Băsescu: Înregistrarea nu este autentică. Să-ţi fie ruşine, Dinu Patriciu!

Traian Băsescu a declarat în seara zile de miercuri, 2 decembrie, că potrivit avizului INEC, filmul în care se presupune că ar fi lovit un copil nu este autentic.

Traian Băsescu a dorit să arate că a primit avizul 1181 de la INEC.  "Obiectul expertizei a fost următorul : prin adresa din 31.11.2009 s-a solicitatcu privire la o înregistrare de pe un CD întocmirea unui aviz să se stabilească dacă înregistrarea conţiune urme de intervenţie tehnică în sensul modificării integrităţii. CD-ul a reprodus fidel înregistrarea din ziarul Gardianul", a spus Traian Băsescu.

Preşedintele a citit conluziile avizului pe care a promis că le va folosi şi în procesul cu domnul Dinu Patriciu.


"Înregistrarea contestată conţine elemente de editare competerizată în sensul alterării integrităţii, nu este autentică şi nici nu reprezintă o copie realizată cu acurateţe a unei înregistrări autentice". Aceasta este conluzia avizului citită de Băsescu.  

"Se pare că unii încearcă să câştige alegerile prin realizarea unor falsuri şi prin minciună. Dincolo de concluziile avizului eu am şi eu cu permisiunea dumneavoastră o concluzie: Să îţi fie ruşine, Dinu Patriciu!". Aceasta a fost concluzia lui Traian Băsescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe