Sparle soparle

miercuri, 9 decembrie 2009

Sparle soparle

• Fostul şef al Poliţiei Vâlcea, minerul Nicolae Sărdărescu, poartă în continuare ranchiună faţă de noua conducere profesionistă a IPJ Vâlcea. Nemulţumit de decizia Ministerului Administraţiei şi Internelor, Sărdărescu a fugit pe uşa din dos a Poliţiei, a închis uşa adjunctului cu cheia (deşi nu-i mai aparţinea) şi a dispărut de câteva săptămâni.

• Marele „afacerist” Crinu Popescu, patronul de la Rovimet, are în continuare probleme cu Finanţele Publice şi cu creditorii. După ce, în urmă cu câteva luni, oamenii Fiscului i-au executat silit câteva apartamente din blocul de la Bujoreni, acum, aceeaşi instituţie a scos la vânzare un spaţiu comercial din Băile Olăneşti. Asta pentru că Crinu de la Rovimet „uitase” să plătească datorii către bugetul de stat de câteva miliarde de lei.

• Probabil supărat că Mircea Geoană a pierdut alegerile, comunistul Ion Cîlea a trimis un drept la replică, iar un cotidian local l-a publicat, cu toate că materialul trebuia remis către redacţia ziarului unde apăruse articolul. Oamenii de la cotidianul respectiv nu au procedat colegial, întrucât trebuiau să aştepte ziarul nostru de joi, şi numai în cazul în care nu publicam noi, ar fi putut să arunce pe piaţă „opera” lui Ion Cîlea. Oricum, dreptul la replică incriminat vine să ne confirme cele consemnate, şi anume că Ion Cîlea a luat 14 miliarde lei vechi de la capitolul „cofinanţări europene” şi i-a dat pe criterii politice la primarii PSD din Vâlcea.

• Cu toate că s-a construit un sediu modern, dar nefuncţional, pentru Teatrul Anton Pann, trupele mari de teatru din Bucureşti preferă să joace la Casa de Cultură a Sindicatelor, condusă de Constantin Pîrvu. Asta dintr-un motiv foarte simplu: sala mare a Casei Sindicatelor are o capacitate de circa 500 de locuri, în timp ce Teatrul Anton Pann are numai 200 de locuri, ceea ce face mult mai rentabil montarea unor piese de teatru pe scena lui Constantin Pîrvu. Liderul CNSLR Frăţia spune că nu se va opri aici, şi va aduce şi mai multe trupe de teatru celebre din ţară şi străinătate, şi formaţii mari de muzică.

• Falsul avocat Bogdan Tudor aşteaptă cu înfrigurare decizia Curţii de Apel Piteşti cu privire la înşelătoriile săvârşite din calitatea de „apărător al legii”. Tot mai mulţi vâlceni şi proprietari de păduri l-au reclamat la Parchetul General şi la DNA, acuzându-l pe Tudor că apare la procese în calitate de avocat, deşi nu a îndeplinit toate condiţiile atunci când a fost admis în Baroul Bucureşti.

• După aflarea rezultatelor reale de la alegerile prezidenţiale, primarul Mircia Gutău a vrut să-l sune pe Ion Cîlea în scopul de a-l felicita pentru scorul obţinut de Mircea Geoană. Negru de supărare, Ion Cîlea nu a vrut să răspundă la telefon. La fel ar trebui să facă şi Mircea Poenaru, Gigi Matei, Dumitru Presu, Bogdan Pistol şi alţi „fundamentalişti politici”, şi să-şi ia fiecare câte doi ani de penitenţă la Mănăstirea Frăsinei.

• Zaremba şi oamenii lui de încredere de la compania PCC vor încerca un nou puci mediatic împotriva Oltchim. Joi, 10 decembrie, la Crowne Plaza din Bucureşti, Zarmeba va arunca iar cu noroi în conducerea Oltchim, totul pentru a destabiliza situaţia. Vă vom ţine la curent cu toată evoluţia din culise a evenimentului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe