|joi, ianuarie 28, 2021
  • Follow Us!

Sparle si soparle 

Sparle si soparle

• La şedinţa de „învestire” în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea, liberalul Mircea Poenaru a fost încurajat de prefectul Petre Ungureanu, urându-i acestuia… „succesuri” în noua activitate profesională. Însă, succesurile nu au durat decât vreo trei ore, pentru că Petre Ungureanu l-a trântit pe Poenaru la Tribunalul Vâlcea.

• Judecătoarea Adriana Dinescu Mărăcinescu, de la Biroul Electoral Judeţean Vâlcea, face jocurile partidului lui Ion Cîlea. Pentru a-i face pe plac liderului comunist de la Consiliul Judeţean Vâlcea, judecătoarea a început să dea dispoziţii de desfiinţare a afişelor electorale din Râmnicu Vâlcea care îi prezintă pe… staliniştii Ion Iliescu, Hrebenciuc, Vanghelie, Mircea Geoană etc.

• Peste zece primari de la PNL sunt pregătiţi să plece din partid, după ce „domnişoara de pension” Mircea Poenaru a fost votat(ă) să fie vicepreşedinte al CJ Vâlcea, în locul lui Romulus Bulacu.

• După ce a mâncat o „ciorbă“ bună din mâna primarului Mircia Gutău şi a PD-L, patronul restaurantelor OK din Râmnicu Vâlcea s-a apucat de câteva zile să-l înjure pe la colţuri pe preşedintele Traian Băsescu. În plus, toate televizoarele din localurile sale sunt reglate numai pe posturile mogulilor Dan Voiculescu şi Sorin Ovidiu Vântu.

• Vâlceni! Gândiţi-vă că votul dumneavoastră din 6 decembrie 2009 este foarte important pentru România! Votând Mircea Geoană votaţi de fapt întoarcerea în comunism, iar PSD-ul se va afla la putere cel puţin până în anul 2016 (viitorul preşedinte va desemna premierul în 2012). Însă, votând Traian Băsescu preşedinte al României asiguraţi viitorul vostru şi al copiilor voştri pentru mulţi ani de acum încolo!

Leave a Response