Pensionari pe care CEZ îi lasă pe intuneric dupa ce le-a incendiat casa

miercuri, 16 decembrie 2009

Am primit la redacţie: În atentia Presedintelui Jan Veskrna

Pensionari pe care CEZ îi lasă pe intuneric dupa ce le-a incendiat casa

În comuna Şuşani, judeţul Vâlcea, CEZ România face legea după bunul plac, în dauna consumatorilor casnici.

În data de 14 decembrie 2009, o parte din casa unor pensionari a luat foc de la contoarul electric, montat de către furnizorul de electricitate în interiorul casei.

Cu o săptămână înainte, unul din lucrătorii CEZ care intervenea la transformatorul din apropiere a fost  sesizat că respectivul contoar făcea scântei la un nivel de consum foarte mic (singurii consumatori fiind 2-3 becuri, un televizor şi un frigider). Nu s-a luat nici o măsură!

În 14 decembrie, după incendiul care a ars o parte din bunurile celor 2 pensionari, funcţionarul CEZ care s-a prezentat la solicitarea acestora a promis că a doua zi vor monta un alt contoar.

În 15 decembrie nu a venit nimeni. În 16 decembrie la numărul de deranjamente s-a înregistrat reclamaţia nr 6000.285 5818, cu data de soluţionare în aceeaşi zi. Data promisă pentru soluţionare a fost confirmată de d-na director Loredana Berestianu.

Nici în cursul zilei de 16 decembrie nu a a venit nimeni iar la insistentele noastre dl. director departament NTL CEZ Dan Cosma (0731 331179) ne-a comunicat răspicat că “nu se va monta un nou contoar.”

Între timp, păgubaşii încearcă să repare daunele produse de foc şi se pregătesc de un Crăciun în întuneric. Interesele lor nu sunt protejate prin contractul încheiat? Cine îi poate ajuta în faţa nepăsării CEZ România, care, ca şi alte organisme mari, nu înţeleg că nu au de-a face cu nişte roboţi plătitori de facturi, ci cu oameni în carne şi oase.

Apelez deci la toate organismele abilitate să ne ajute, pentru remedierea în cel mai scurt timp a acestei nedreptăţi.

Abonat CEZ pensionar Radu Marian cod client 91342263 
Comuna Şuşani, sat Şuşanii de Jos, Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe