Părinţi inconştienţi din Berislăveşti au pierdut o fetiţă de trei ani

duminică, 13 decembrie 2009

Părinţi inconştienţi din Berislăveşti au pierdut o fetiţă de trei ani

• Reacţia rapidă a poliţiştilor, a voluntarilor, a vânătorilor şi a celorlalte forţe abilitate să intervină în această, care au efectuat activităţi de căutare şi scotocire a zonei toată noaptea au dus la găsirea fetiţei

               Joi, 10 decembrie, în jurul orei 20.00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vâlcea a fost sesizat prin apelul 112 de către Cristian B., de 42 ani, din municipiul Rm. Vâlcea, cu privire la faptul că nepoata sa, A. D., de 3 ani, din comuna Berislăveşti, a dispărut de la domiciliu.

               Aceasta, în jurul orei 14.30, împreună cu mama sa, au plecat spre o livadă din apropiere, unde se aflau animalele la păscut. La o distanţă de circa 200 m de locuinţă, Mădălina D., mama fetiţei, i-a spus acesteia să o aştepte în acel loc până la întoarcerea sa, dar în momentul în care a revenit, nu şi-a mai găsit fiica. Împreună cu familia au început să o caute şi, după aproximativ 5 ore, au hotărât să anunţe poliţia. Urmare celor sesizate, având în vedere că soluţionarea cu operativitate a cazurilor privind dispariţiile de minori reprezintă o prioritate pentru Poliţia Română, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă alcătuită din 35 poliţişti sub coordonarea împuternicit şef inspectorat, comisar şef dr. Eugen Neaţă, însoţiţi de 10 lucrători ai Inspectoratului Judeţean de  Jandarmi – Vâlcea, 10 lucrători din cadrul I.S.U. - Vâlcea,  4 persoane din cadrul Salvamont –Vâlcea, voluntari şi vânători.
             
             Reacţia rapidă a poliţiştilor, a voluntarilor, a vânătorilor şi a celorlalte forţe abilitate să intervină în această situaţie în care exista un element de risc previzibil şi iminent pentru securitatea minorului, care au efectuat activităţi de căutare şi scotocire a zonei toată noaptea în scopul găsirii fetiţei, a dus la identificarea acesteia. Astfel, în această dimineaţă, în jurul orei 06.30, echipa de cercetare a reuşit găsirea fetiţei, la o stână părăsită situată într-un loc izolat, la o distanţă de aproximativ 7 km de locuinţa familiei. În urma controlului medical efectuat la Spitalul Judeţean Vâlcea, s-a stabilit că fetiţa nu prezenta urme de violenţă, aflându-se în afara oricărui pericol.

             Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vâlcea mulţumeşte, pe această cale, tuturor forţelor implicate în soluţionarea cu operativitate, a acestui caz, pentru profesionalismul, determinarea şi insistenţa de care au dat dovadă în căutarea şi salvarea vieţii fetiţei dispărute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe