Mircia Gutău a anunţat că PD-L Vâlcea şi-a îndeplinit obiectivul propus

miercuri, 9 decembrie 2009

• La turul al doilea al alegerilor prezidenţiale,

Mircia Gutău a anunţat că PD-L Vâlcea şi-a îndeplinit obiectivul propus

Preşedintele Partidului Democrat Liberal (PD-L) Vâlcea, Mircia Gutău, se declară mulţumit de scorul obţinut pentru candidatul Traian Băsescu la algerile prezidenţiale, atât la nivel judeţean cât şi la nivel naţional. „Îi respect pe toţi cei care s-au prezentat la vot duminică, 6 decembrie, indiferent de opţiunea lor. Vreau să felicit organizaţia judeţeană a PSD Vâlcea pentru rezultatul bun obţinut pentru candidatul Mircea Geoană, însă vreau să-i felicit şi pe colegii mei din PD-L pentru implicarea activă în campania electorală în favoarea preşedintelui Traian Băsescu.

Organizaţia Judeţeană PD-L Vâlcea avea ca obiectiv minim obţinerea a 72.000 de voturi pentru Traian Băsescu, iar acum după afişarea rezultatelor, putem spune că am îndeplinit acest obiectiv. Vreau să vă mai spun că sunt consternat de lipsa de demnitate a PSD-ului şi a lui Mircea Geoană, care nu-şi recunosc înfrângerea. Este o acţiune de imagine a PSD-ului care încearcă să destabilizeze ţara. Îmi expim speranţa că vor fi validate alegerile prezidenţiale de către Curtea Constituţională, pentru a forma cât mai rapid un guvern stabil şi pentru a depăşi criza politică şi economică în care se află România” a declarat preşedintele PD-L Vâlcea, Mircia Gutău, în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurată miercuri, 9 decembrie.

Despre posibilitatea de a rămâne lider al PD-L Vâlcea şi în continuare, Mircia Gutău a spus că are nevoie de o perioadă de reflexie şi analiză, după care se va decide dacă va candida pentru ocuparea definitivă a postului de preşedinte al PD-L Vâlcea.
În ceea ce priveşte politica de alianţe a PD-L, după ce preşedintele Traian Băsescu va fi învestit oficial în funcţie, Mircia Gutău a spus că dorinţa partidului este de a forma un guvern de dreapta, dar nu în orice condiţii. „Nu ne grăbim şi nu ne bucurăm prematur, aşa cum au făcut PSD-ul şi PNL-ul duminică seara, după aflarea rezultatelor de la exit-pool-uri”, a mai precizat Mircia Gutău. (P.C.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe