Membrii PD-L se tem de fraudă electorală

miercuri, 2 decembrie 2009

Membrii PD-L se tem de fraudă electorală

                  
Consilierul judeţean PD-L, Iuliana Moise, transmite următorul mesaj vâlcenilor: „Îndemn toţi locuitorii să iasă la vot pentru viitorul copiilor noştri şi pentru binele nostru, al tuturora. Să nu-i lăsăm pe comunişti să pună mâna pe ceea ce a mai rămas din averea românilor. Îi asigurăm pe vâlceni că membrii PD-L Vâlcea au făcut şi fac o  campanie onestă. Lucrul de care ne temem cel mai mult este furtul electoral, frauda, deoarece în secţiile de votare avem un singur reprezentant, iar ceilalţi sunt de la PSD-PC, PNL şi UDMR.

Nu putem admite să avem un premier neamţ, fie el şi independent, atâta timp cât în România există capacităţi politice sau chiar independente de necontestat. Întâlnirea de la Timişoara a ,,marilor lideri’’ PSD-PNL şi independentul Klaus Johannis a adus un prejudiciu de imagine României, pentru că acel loc este sacru pentru români, oraşul de unde a început căderea comunismului. Poate au ajuns acolo tocmai pentru că ei vor să reînvie  această formă de guvernare totalitaristă.

Nu ne putem lăsa conduşi de oameni ca Iliescu, care a fost tânărul comunist de bază al lui Ceauşescu, pe care l-a şi împuşcat, dealtfel, fără nici un regret pentru a-i lua locul. Ion Iliescu şi acum Mircea Geoană s-au înconjurat de moguli, precum: Voiculescu, Vântu şi Patriciu. Oamenii de bază ai cuplului Iliescu-Geoană sunt: Năstase, Vanghelie, Mazăre.

Poziţia PDL este una verticală. Membrii PDL sunt oameni cu credinţă în Dumnezeu, uniţi care vor binele acestei ţări: Traian Băsescu, Preşedintele României încă cinci ani!“

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe