Ion Cîlea, un penal la Consiliul Judeţean

miercuri, 2 decembrie 2009

Coaliţia pentru o Guvernare Curată ne-a dat dreptate în anul 2008:

Ion Cîlea, un penal la Consiliul Judeţean



Coalitia pentru o Guvernare Curata confirma în anul 2008 ceea ce „Ziarul de Vâlcea“ a scris de mai mult timp: Ion Cîlea, candidatul PSD la functia de presedinte al Consiliului Judetean Vâlcea, a fost condamnat penal. Da, este vorba despre preacinstitul Ion Cîlea, omul care se bate cu pumnii în piept ca este cel mai cinstit si sarac politician din Vâlcea. Este pe naiba! Şi când scriem acest lucru ne asumam pe deplin responsabilitatea. 

„Porcii subventionati“ grohaie cu iz penal…

O institutie prestiogioasa, precum Coalitia pentru o Guvernare Curata, nu-si permite sa calce în strachini si sa comita greseli.

Prezenta lui Cîlea pe lista este întemeiata. În anul 1997 a fost implicat pâna în gât în procesul porcilor subventionati, atunci când statul a fost prejudiciat de sute de milioane de lei, milioane de euro în banii de astazi. 

Degeaba se chinuie presedintele PSD Vâlcea sa trimita hotarâri judecatoresti la presa, care l-au scos basma curata! Ştim foarte bine cum merge justitia în România, domnule Cîlea!

Însa, noi am citit rechizitoriul procurorilor si materialele de cercetare prealabila întocmite de Serviciul de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Vâlcea, în acest caz. stiti ce ne-au spus politistii si procurorii, care au lucrat la dosar: „Cîlea ar fi trebuit si el sa faca puscarie! Exista acte doveditoare în acest sens!“. 

Ceea ce este strigator la cer reprezinta faptul ca o biata contabila a fost Acarul Paun, în capul ei s-au spart toate oalele si a facut patru ani de grea închisoare.

În acest timp, Ion Cîlea nu i-a facut nici macar o vizita celei care a luat asupra sa întreaga vina, nu i-a trimis nici macar o scrisoare, ce sa mai vorbim de pachete! Acesta este Cîlea! 

Cîlea minte vâlcenii

Ion Cîlea flutura peste tot stindardul saraciei sale (care nu este neaparat o virtute, domnule Ion!). Minte cu nerusinare, în presa si la televiziuni, ca el nu are decât un apartament. O minciuna gogonata! Pai râde propria declaratie de avere de el (facsimil)! si râde în hohote! Pai el cu mânuta lui a scris ca mai detine si o casa în cartierul Copacelu din Râmnicu Vâlcea (foto). si înca ceva: ce-ati facut cu miliardul de lei pe care l-ati luat în anul 2002, ca despagubiri pentru casa de la Ocnele Mari? 



Unde sunt banii? Şi mai trebuie sa raspunda prea-cinstitul Ion Cîlea al PSD-ului la o alta întrebare: chiar erati îndreptatit sa primiti despagubiri de doua ori la Ocnele Mari (i-a fost afectata gospodaria din zona si a intrat în categoria sinistratilor)? Putina lume cunoaste ca domnia sa a primit cu titlu de despagubire suma de un miliard si ceva de lei, dar si (atentie!!!) o casa nou-nouta în cartierul Copacelu din Râmnicu Vâlcea. 

Sau mai bine îi întrebam pe subordonatii dumneavoastra, care au facut rapoartele de evaluare, în baza carora ati primit banii si casa. si recoltele de pe terenurile agricole detinute de Directia Agricola, cât ati fost dumneavoastra director, unde s-au dus, domnule Cîlea?

Stiti dumneavoastra sau mai bine îl întrebam pe aghiotantul permanent? 

De la cine vin sponsorizarile PSD?

Domnule Ion Cîlea, oare de la ce firme a primit PSD-ul sponsorizari în aceasta campanie electorala? Nu care cumva si de la firme, care întâmplator au încasat miliarde de lei de la Consiliul Judetean, unde domnia voastra este, tot întâmplator, preşedinte? Raspundeti-ne! 
Asteptam raspunsurile dumneavoastra, pe care promitem ca le vom publica. Domnule Ion Cîlea, chiar asa, credeti ca vâlcenii sunt niste prosti?

Ca mai înghit gogosile cu „cinstea si saracia“ si vremurile luminoase din socialismul agrar multilateral dezvoltat? Va înselati! S-au desteptat oamenii! Veti vedea la alegerile din 6 decembrie 2009!
Penalii pentru sefia judetelor

Coalitia pentru o Guvernare Curata a dat duminica trecuta publicitatii lista neagra a candidatilor la presedintia consiliilor judetene, care pentru prima oara vor fi alesi prin vot uninominal. 
Ion Cîlea (PSD) - Valcea - condamant penal la 6 luni inchisoare cu suspendarea pedepsei in scandalul subventiilor pentru porci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe