|marți, ianuarie 19, 2021
  • Follow Us!

I-a înfipt cuţtu-n burtă 

I-a înfipt cuţtu-n burtă

         Aseară, la ora 18.11, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vâlcea a fost sesizat prin SNUAU 112  de către Ioana D., cu privire la faptul că în locuinţa sa se afla decedat Ion T., de 55 ani, din comuna Guşoeni, urmare unei agresiuni.

         La faţa locului s-a deplasat echipa complexă de cercetare constituită la nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vâlcea şi procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea care, în urma cercetărilor efectuate, au stabilit că în aceeaşi zi, în jurul orei 18.00, pe drumul comunal din comuna Guşoeni a avut loc un conflict spontan între Ion T. şi Ion H., de 52 ani, din municipiul Drăgăşani, acesta din urmă lovindu-l cu un cuţit în zona abdominală pe celălalt, după care l-a lăsat în stradă.
 
         Victima a fost transportată la locuinţa Ioanei D., care a solicitat prezenţa ambulanţei. Medicul de pe ambulanţa sosită la faţa locului pentru acordarea de îngrijiri medicale nu a mai putut face nimic pentru salvarea vieţii bărbatului, constatând decesul.

          În urma probelor administrate s-a stabilit cu certitudine că autorul faptei este Ion H. Acesta, după producerea incidentului a părăsit locul faptei, iar pentru prinderea şi prevenirea oricărui act de violenţă a fost necesară încercuirea zonei şi intervenţia Detaşamentului Poliţiei de Intervenţie Rapidă.

           S-a dispus reţinerea acestuia, urmând ca după efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului să fie prezentat Tribunalului Vâlcea cu propunere corespunzătoare.

Leave a Response