Acte fiscale pentru toată ţara, de la Vâlcea

luni, 7 decembrie 2009

Acte fiscale pentru toată ţara, de la Vâlcea

Unitatea de Imprimare Rapidă din Râmnicu Vâlcea a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală a extins în toată ţara editarea împlicuirii şi comunicării centralizate a actelor administrativ-fiscale şi procedurale către contribuabili. Directorul general al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Vâlcea, Gheorghe Gogârnoiu a spus că, la sfârşitul lunii noiembrie, în sesiunea de tipărire, pe lângă contribuabilii care beneficiază de acest serviciu, vor fi cuprinşi şi cei din judeţele Brăila, Călăraşi, Constanţa, Galaţi, Giurgiu, Ialomiţa, Ilfov, Tulcea, din sectoarele 1, 3, 5 şi 6 ale municipiului Bucureşti şi cei gestionaţi de Direcţia Generală Administrare Mari Contribuabili Bucureşti.

În această etapă, se va generaliza tipărirea, împlicuirea şi comunicarea centralizată a actelor administrativ-fiscale pentru contribuabilii de pe întreg teritoriul ţării. „Pentru buna desfăşurare a acţiunii, vineri, la Unitatea de Imprimare Rapidă Râmnicu-Vâlcea, reprezentanţi ai structurilor beneficiare participă la pregătirea tehnică şi organizatorică a acestei activităţi, prin a cărei finalizare vom asigura eficientizarea şi îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite de Administraţia Fiscală”, a spus Gheorghe Gogârnoiu.

Judeţele şi sectoarele Capitalei menţionate sunt ultimele care intră în programul de centralizare a tipăririi tuturor actelor fiscale, procesul fiind demarat în luna august. Unitatea de Imprimerie Rapidă a fost inaugurată la 29 iulie, cu scopul de a tipări la Râmnicu Vâlcea toate actele administrativ-fiscale emise de structurile teritoriale ale ANAF.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe