Sparle si soparle

duminică, 8 noiembrie 2009

Sparle si soparle

• Primarul oraşului Călimăneşti, Ilie Amuzan, a împânzit staţiunea cu afişele lui Mircea Geoană, candidatul PSD la Preşedinţia României. Fire duplicitară, Amuzan joacă de fapt la două capete pentru a avea în orice variantă finală câştig de cauză. Numai că nu întotdeauna socoteala de acasă se potriveşte cu cea din târg.
• Secretara deputatului PNL, Cristian Buican, din campania electorală de la alegerile parlamentare din anul 2008 nu va vota cu candidatul Crin Antonescu. Motivul este unul foarte simplu: este membră PD-L şi susţinătoare înfocată a preşedintelui Traian Băsescu. Foarte mulţi membri PNL din judeţul Vâlcea vor proceda la fel în ceea ce priveşte... votul. Punem pariu, domnilor Buican, Pistol şi Niţu?
• După articolul de săptămâna trecută referitor la neregulile din interiorul Primăriei Păuşeşti Otăsău, în localitate s-a declanşat o adevărată operaţiune de descoperire a sursei. Pentru a le face munca mai uşoară le spunem noi că sursele noastre sunt cetăţenii comunei, care s-au săturat să fie conduşi de oameni care nu au nici în clin, nici în mânecă cu administraţia publică locală şi care cheltuiesc banul public după bunul plac. Vom reveni!
•  Se pare că ascunzându-se în spatele unor contracte pervers – ticluite reprezentanţa din Vâlcea a societăţii EUREKO dă ţepe după ţepe. După ce clienţii cotizează mai mulţi ani de zile la smecherii „asiguratori“ aceştia se trezesc, atunci când doresc să renunţe la poliţa de asigurare, că nu mai pot încasa nici măcar un şfanţ. Sugerăm instituţiilor cu profil de control financiar să le facă o vizită celor de la EUREKO.
• Pe surse am aflat că Aurel Simion, noul director de la APIA, se află în incompatibilitate cu această funcţie, având în vedere activităţile comerciale, pe care le derulează prin societatea AVI GIS al cărei patron este. Mai mulţi localnici din Mihăeşti ne-au vizitat şi ne-au oferit informaţii referitoare la afacerile din comună ale lui Simion. Deocamdată nu le-am dat crezare, dar am declanşat o investigaţie jurnalistică pe tema respectivă. Cititorii noştri vor putea afla detalii inedite despre „inocentul“ Simion.
• Un lider sindical roşu, pe care-l vedem aproape zilnic la posturile de televiziune are doi copii dintr-o căsnicie anterioară de care a uitat complet. De ani de zile, mogulul sindicalist nu le-a mai dat nici măcar un telefon propriilor copii. Aceştia sunt oamenii care-l susţin pe Mircea Geoană în judeţul Vâlcea! Ruşinică, ruşinică domnule...lup moralist!
• Prezidenţiabilul Mircea Geoană este la fel de disperat ca omul său de la Vâlcea, „venerabilul“ Ion Cîlea. Geoană le-a transmis cadrelor militare din judeţul Vâlcea câte o scrisoare lacrimogenă personalizată, prin care-i imploră să-i dea votul. Preşedintele PSD foloseşte argumente perimate şi îi îndeamnă pe militari la nesupunere civică. Un demers periculos pentru democraţie şi profund anti-constituţional!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe