Cîlea junior este un impostor

duminică, 29 noiembrie 2009

Cîlea junior este un impostor

O dată cu reducerile de personal din forţele armate române s-au redus şi funcţiile. Un ofiţer nu poate fi avansat în grad dacă nu ocupă o funcţie cu grad echivalent. Dar orice ofiţer sau subofiţer poate ocupa o funcţie mai mare decât gradul care îl are. În momentul de faţă în tot judeţul nu există decât o singură funcţie de colonel. Şi aceea este ocupată de băiatul tovarăşului Cîlea. Care are un birou elegant, un salariu uriaş, un Mercedez şi responsabilităţi minime. Răspunde de mobilizare în caz de război. Iar războiul e departe.

Adevăratele războaie le-a purtat tatăl său până să-l înfigă pe el, cel mai slab elev al Şcolii Militare din promoţia sa, în acest post. În judeţ ofiţeri responsabili, cu pregătire superioară, cu Academia Militară, cu specializări în străinătate şi cu sarcini zilnice dificile nu vor putea fi avansaţi niciodată la gradul de colonel. Pentru că singura funcţie este ocupată de acest impostor care a parvenit doar datorită influenţelor politice ale tatălui său.

Foştii săi profesori din Şcoala Militară, foştii săi colegi, o grămadă de cadre militare active şi în rezervă care îl cunosc vor vota împotriva PSD tocmai datorită acestei avansării nedrepte de care a avut parte. Luxul şi bogăţia atrag ura şi invidia multora. Mai ales când sunt obţinute prin nemuncă!

Impostor ( DEXONLINE) - Persoană care încearcă să se substituie cuiva pentru a lucra în numele lui (în scopul obţinerii anumitor avantaje). /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe