Sparle si soparle

miercuri, 28 octombrie 2009

Sparle si soparle

• Ovidiu Udrescu, preşedintele-fantomă de la Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Vâlcea, încearcă să păcălească reprezentanţii Consiliului Judeţean în speranţa că va obţine o finanţare de 100 milioane lei vechi pentru... ecologizarea zonei de nord a judeţului Vâlcea. Omul acesta nu a făcut nimic pentru tineret timp de peste cinci ani, a încasat sume uriaşe din chiriile de la  Casa Tineretului şi piscina Enigma, nu a plătit impozitele la stat, iar acum îşi arogă calitatea de „ecologist” al judeţului. Tragic şi comic, în acelaşi timp!

• Campania electorală pentru Preşedinţia României abia a început de câteva zile, iar tânărul liberal Bogdan Pistol este în pragul... crizei de nervi. Pentru că a ajuns la fundul sacului, „datornicul” Pistol încearcă să-şi acopere găurile financiare apelând adeseori la omul de afaceri liberal Dan Niţu (patronul de la Damila SRL). Într-o zi cu soare afară, furios la culme că voluntarii de la partid nu-şi fac treaba, Bogdan Pistol şi-a aruncat de zid telefonul mobil de 1.000 euro.

• Tot în cadrul Organizaţiei Judeţene PNL Vâlcea se resmite o mare criză de afişe electorale cu imberbul politician Crin Antonescu, care se visează preşedinte al României. Cei din noua conducere a PNL Vâlcea sunt copleşiţi de numărul mare de afişe şi bannere ale contracandidaţilor lui Crin şi au propus ca fiecare membru de partid cu dare de mână să vină şi să contribuie financiar pentru tipărirea de materiale promoţionale.

• În cele patru luni de mandat dezastruos la Direcţia Apelor Olt, „bolnavul” Ion Matei a avut grijă să-şi asigure resursele financiare şi materiale pentru zile mai negre. Pe ultima sută de metri, şi până să fie înlocuit cu profesionistul Dorin Dobrişan, fostul director Ion Matei a dat dispoziţie să i se construiască o vilă în Râmnicu Vâlcea. Dorinţa i s-a împlinit, iar în prezent muncitorii toarnă fundaţia unei vile de toată frumuseţea, amplasată în zona Căzăneşti, pe strada Macilor nr. 19.

• În comuna Ghioroiu este mare fierbere, iar lupta politică riscă să se transforme într-un adevărat război. De câteva zile, oamenii de la organizaţia locală a PSD împreună cu simpatizanţii acestui partid adună semnături în vederea organizării unui referdum de dizolvare a consiliului local, ca urmare a deciziei primarului Ilie Bădescu de a-l demite pe viceprimarul conservator. Deja, locuitorii din Ghioroiu sunt ademeniţi cu diverse „bunuri şi servicii”, pentru că pragul legal de organizare a referendumului este de circa 500 de semnături.

• Am trăit să o vedem şi pe asta: printre ruinele şi halele industriale părăsite de la fosta întreprindere Vâlceana SA, cineva a avut ideea amenajării unui... restaurant deschis publicului larg. Bine ar fi dacă proprietarul întregii platforme ar lua decizia de a demola toate clădirile insalubre de la Vâlceana, iar pe locul respectiv ar face un parc, un spaţiu de agrement sau locuri de parcare!

• Echipa de campanie a lui Ion Cîlea se confruntă cu un... deficit de audienţă, asta pentru că mulţi oameni din localităţile pe unde trece caravana PSD preferă să-şi vadă de treburile cotidiene decât să asculte promisiunle demagogice ale „trandafiriilor”. Nu acelaşi lucru se poate spune despre echipa PD-L a lui Mircia Gutău, care la Păuşeşti Măglaşi şi Olăneşti a fost întâmpinată cu bucurie de sute de simpatizanţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe