Sparle si soparle

duminică, 25 octombrie 2009

Sparle si soparle

• Mai multe cadre militare sunt supărate foc pe preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea. Onorabilii domni, oameni cu greutate în sistemul militar, spun că Ion Cîlea a tras sforile pentru ca fiul său să ocupe funcţia de şef al Serviciului Mobilizare Vâlcea cu toate că nu avea, conform legii, acest drept. Beizadeaua Valentin Cîlea are pregătire militară în domeniul – geniu, nicidecum în mobilizare, aşa cum se cerea în fişa postului respectiv. Tătuca şi-a cadorisit fiul cu o funcţie, care a rămas singura din judeţul Vâlcea, care-i permite unui ofiţer de armată să fie înaintat la gradul de colonel plin.

• Clienţii Filialei BCR din Râmnicu Vâlcea, care au trecut pragul băncii joia trecută pe la orele prânzului au fost „sechestraţi“ timp de câteva zeci de minute în interiorul edificiului bancar. Uşile automate s-au blocat din senin, iar paznicii şi oamenii de la serviciul administrativ al băncii au reuşit cu mare greutate, după o jumătate de oră, să-i elibereze pe „clienţii - ostatici“. În acest timp, directoarea băncii dădea din aripi, precum o zburătoare înaintea sacrificiului...suprem.

•  „Grandele“ Nicolae Sofianu a vorbit mult, foarte mult, la întâlnirea oamenilor de afaceri cu conducerea Prefecturii. Chiar dacă nu interesa pe nimeni marile sale proiecte de „dezvoltare turistică“ a judeţului, Sofianu a bătut câmpii cu o graţie ieşită din comun. Acelaşi personaj este foarte stresat în ultima perioadă deoarece are probleme cu terenurile achiziţionate în urmă cu ceva timp de la un om de afaceri vâlcean în localitatea Brezoi. Statul român se va implica să-şi recupereze ceea ce-i aparţine de drept. Inclusiv – terenuri.

•  Cele mai multe dintre lucrările publice executate în localitatea Păuşeşti Otăsău sunt realizate de o societate de construcţii fantomă, de care nu s-a auzit decât în această localitate. Se pare că primarul Gheorghe Pîrvulescu este prieten la cataramă cu patronul firmei respective, căruia îi încredinţează direct, fără licitaţie, lucrări publice.

• Un primar din nordul judeţului regretă amarnic modul în care a votat la competiţia internă pentru alegerea preşedintelui... galben. „Sunt foarte dezamăgit de noul lider. M-a dus cu vorba, ca pe ultimul fraier. Fostul preşedinte era mult mai serios, atunci când promitea ceva.“ – a spus edilul aflat la al treilea mandat.

• Ion Cîlea a avut grijă să-i înmâneze personal lui Mircea Geoană numărul din „Ziarul de Vâlcea“ în care, printr-un editorial, publicaţia noastră îl aprecia sincer pe deputatul Vasile Bleotu. Matusalemicul lider PSD de Vâlcea l-a bârfit pe Bleotu, ca ultima ţaţă, la Mircea Geoană. Ruşinică, venerabile „domn“!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe