Remus Ioana are puterea de a schimba în bine comuna Guşoeni

duminică, 18 octombrie 2009

Preşedintele PD-L Vâlcea, Mircia Gutău:

Remus Ioana are puterea de a schimba în bine comuna Guşoeni

• „Eu, ca primar, cu toată răspunderea, îl susţin pe Remus Ioana! Voi merge la Guşoeni pentru a le spune oamenilor cine este candidatul PD-L, ce poate face pentru Guşoeni. Remus Ioana s-a născut şi a crescut în această zonă, iar faptul că tatăl său a fost primar al localităţii, determină o bună cunoaştere a problemelor cu care se confruntă oamenii” – a declarat primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău

În vârstă de 34 de ani, de profesie jurist, Remus Ioana, susţinut de PD-L, candidează la alegerile parţiale pentru Primăria Guşoeni, intenţionând să schimbe faţa comunei, dacă locuitorii îi vor da votul la scrutinul ce va avea loc pe 1 noiembrie. Remus Ioana s-a născut şi a crescut în Guşoeni şi se simte mândru că este fiu al acestei comune a judeţului. Este un om de cuvânt şi atunci când ia o hotărâre o respectă până la capăt. Remus Ioana a străbătut localitatea în care candidează, în lung şi-n lat, şi cunoaşte orice neajuns din fiecare zonă.

„Dacă pe 1 noiembrie, locuitorii din Guşoeni îmi vor da votul lor şi voi deveni primar, intenţionez să obţin fonduri prin proiecte cu finanţare europeană pentru modernizarea infrastructurii, aceasta fiind prioritatea mea numărul unu în ceea ce priveşte dezvoltarea localităţii”, a subliniat Remus Ioana, candidatul PD-L pentru Primăria Guşoeni.

Reprezentantul PD-L în bătălia electorală din 1 noiembrie are sprijinul preşedintelui PD-L Vâlcea, Mircia Gutău.
„Remus Ioana, candidatul PD-L pentru Primăria Guşoeni este un tânăr cu experienţă managerială, ambiţios, care a demonstrat competenţă profesională în activitatea desfăşurată până acum. Avem nevoie de suflu proaspăt, de tineri, şi la conducerea administraţiilor locale din mediul rural. Îl cunosc şi sunt convins că are puterea de a schimba în bine comuna Guşoeni”, declară Mircia Gutău, preşedintele PD-L Vâlcea.

„Eu, ca primar, cu toată răspunderea, îl susţin pe Remus Ioana! Voi merge la Guşoeni pentru a le spune oamenilor cine este candidatul PD-L, ce poate face pentru Guşoeni. Remus Ioana s-a născut şi a crescut în această zonă, iar faptul că tatăl său a fost primar al localităţii, determină o bună cunoaştere a problemelor cu care se confruntă oamenii”, a adăugat liderul democrat-liberalilor vâlceni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe