Liberalii nu vor să se bage între PSD şi PD-L

duminică, 11 octombrie 2009

Liberalii nu vor să se bage între PSD şi PD-L

Liberalii vor să stea de-o parte şi nu intervin în scandalul dintre PD-L şi PSD. Reprezentanţii PNL Vâlcea sancţionează doar „de la balcon” greşelile celor două mari partide, spunând că nu au decât intenţia de a fi un real sprijin pentru candidatul PNL la alegerile prezidenţiale, Crin Antonescu. Un alt obiectiv declarat al liberalilor este şi să scape ţara de Guvernul Boc. Ca partid aflat în opoziţie, liderii PNL, dar şi cei PSD au câteva soluţii despre care cred că ar scoate ţara din criza profundă pe care o traversează: un guvern de tehnocraţi. Senatorul Emilian Frâncu spune că un astfel de guvern ar pune capăt haosului instaurat de câtva timp în ţară.

„Noi vedem o singură soluţie: plecarea Guvernului Boc, acest guvern incompetent care a devenit un guvern de familie al lui Traian Băsescu. Consider că acest guvern de tehnocraţi ar putea opri declinul crizei economice şi ar fi capabil să asigure nişte alegeri corecte”, susţine Emilian Frâncu. Senatorul vâlcean spune că PNL nu are intenţia să se implice în scandalul dintre PSD şi PD-L nici la nivel central şi nici local. Acesta este convins că bătălia dintre cele două partide va mai dura două luni, după care PNL urmează să revină la Guvernare. „Trăim în aceste momente clipe de haos total.

Nimeni nu mai înţelege ce se petrece, este o instabilitate care produce mari pagube României, imaginii şi economiei ţării, pentru că investitorii, într-o astfel de situaţie, nu mai au curajul să aducă fonduri aici. Dacă până acum a fost rău, de acum înainte va fi foarte rău. PNL a stat de-o parte în această gâlceavă politică, între PSD şi PD-L. Miza noastră nu este aceea de a interveni între cele două partide care acum nu fac altceva decât să se lupte pe ciolan şi să se acuze de incompetenţă”, mai spune senatorul liberal. Pentru ieşirea din criza politică şi economică pe care o traversează România, soluţia acceptată atât de Crin Antonescu, candidatul PNL la prezidenţiale, cât şi de Mircea Geoană, candidatul PSD este formarea unui guvern de tehnocraţi, care să conducă ţara până la alegeri.

„Ştim că avem şanse foarte mari să câştigăm preşedinţia României. În ultimii ani am obţinut rezultate foarte bune şi vrem să menţinem acelaşi trend şi la alegerile din noiembrie. Ne ocupăm intens de campania pentru prezidenţiale şi dorim sa obţinem un scor mare, peste 7 la sută faţă de media naţională a partidului, şi să avem un aport substanţial la câştigarea alegerilor de către preşedintele partidului, Crin Antonescu”, a declarat şi Cristian Buican, preşedintele PNL Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe