Inaugurarea depozitului ecologic de la Feţeni

miercuri, 14 octombrie 2009

Proiect finanţat de Uniunea Europeană

Inaugurarea depozitului ecologic de la Feţeni

Miercuri, 14 octombrie, primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, a inaugurarat noul depozit ecologic de deşeuri şi staţia de compostare. Cele două obiective au fost realizate în cadrul Proiectului ISPA „Sistem integrat de gestiune a deşeurilor municipale în Râmnicu Vâlcea“.
   
În anul 2001, Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea a devenit beneficiarul final al masurii ISPA „Sistem integrat de gestiune a deşeurilor municipale în Râmnicu Vâlcea“, proiect prin care s-a propus rezolvarea unei probleme majore de mediu, si anume cea a colectării, transportului si depozitării deşeurilor municipale conform directivelor şi normelor Uniunii Europene.

Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 16 milioane de Euro, din care 11,04 milioane reprezintă fonduri nerambursabile din partea Uniunii Europene prin Măsura ISPA, 2,50 milioane de Euro au fost asiguraţi de la bugetul de Stat, 1,10 milioane de Euro au fost contribuţia bugetului local, iar 1,36 milioane de Euro au fost asiguraţi conform OUG 135/2007 privind alocarea de la bugetul de stat a fondurilor necesare pentru continuarea şi finalizarea măsurilor ex-ISPA.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe