A murit strivit de camionul cu gresie

duminică, 18 octombrie 2009

A murit strivit de camionul cu gresie

Noi victime pe şoselele judeţului Vâlcea. Un bărbat a murit într-un accident rutier petrecut  pe DN 7, în timp ce conducea un camion încărcat cu gresie spre Sibiu. Bărbatul de 25 de ani din comuna Topalu, judeţul Constanţa nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed şi a intrat în derapaj. S-a tamponat de o altă autoutilitară staţionată în afara părţii carosabile, după care s-a  răsturnat cu maşina pe malul râului Olt, Tânărul a decedat pe loc, după ce camionul plin cu gresie s-a răsturnat peste el, strivindu-l.

„Din accident a rezultat decesul, pe loc, al conducătorului autocamionului, fiind necesară intervenţia echipajului de la descarcerare, pentru scoaterea acestuia dintre fiarele contorsionate”, a declarat inspectorul de poliţie Diana Smărăndoiu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea. Şoferul autoutilitare parcate a fost şi el rănit grav în urma impactului. Şoferul din Bucureşti a fost transportat la Spitalul Judeţean Sibiu pentru a primi îngrijiri  medicale. Pentru a putea ridica de pe DN7 camionul a fost nevoie de o macara.

Circulaţia pe DN 7 nu a fost însă perturbată, traficul  desfăşurându-se în condiţii normale. Alte două accidente rutiere mortale au fost înregistrate la sfârşitul săptămânii trecute. Adrian Brănescu (36 de ani), din comuna Lăcusteni a acroşat-o din neatenţie, în comuna Zătreni pe Vergica Bădescu (61 de ani), din comuna Zătreni, care se deplasa pe bicicletă, fără a purta elemente reflectorizante, pe partea dreaptă a drumului, femeia decedând pe loc. Pietonul Gheorghe Dospina (54 de ani) a fost şi el accidentat mortal în comuna Stoeneşti de Florea Moşteanu (45 de ani), aflat la volanul maşinii sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe