Sparle si soparle

duminică, 27 septembrie 2009

Sparle si soparle

• Se pare că negocierile dintre Primăria Râmnicului şi reprezentanţii societăţii Socom Moda Sârguinţa au intrat pe un făgaş normal, iar vâlcenii vor scăpa în sfârşit de clădirea insalubră şi inestetică dintre Winmarkt Mall şi River Plaza Mall, din centrul Râmnicului. Astfel, primăria va construi o clădire asemănătoare într-o altă parte a oraşului, pe un teren ce va fi cumpărat de Socom, iar apoi se va putea trece la demolarea „coteţului” din buricul târgului.

• Copiii de la Grădiniţa Goranu din municipiu au parte zilnic de o privelişte morbidă. Grădiniţa se învecinează cu un cimitir. Micuţii prichindei ar putea să fie feriţi de către Primăria Râmnicului de peisajul lugubru al crucilor din apropierea locului de joacă. S-ar putea amplasa aici nişte panouri, care să ascundă cimitirul de privirile inocente ale copiilor de grădiniţă.

• Bogdan Lăstun, fostul cărător de geantă al lui Dumitru Persu, a ajuns de câteva luni director executiv în cadrul Consiliului Judeţean Vâlcea. Însă, pretenţiile omului nostru au crescut şi de câteva zile face presiuni la Ion Cîlea şi Dumitru Persu pentru a-şi pune sora directoare la Centrul Social Zătreni. La acest centru, există o directoare care a făcut minuni şi care are singura „vină” că este din Partidul Naţional Liberal.

• Liberalul Ion Popescu poate fi considerat omul pisică pentru că de câte ori este aruncat „peste bord” cade întotdeauna în picioare. După ce prin 2004 a falimentat Uzinele Sodice Govora, Ion Popescu s-a aciuat pe la tot felul de instituţii, cu sprijinul evident al liberalilor. În prezent, a reuşit să sucească minţile expeţilor de la Uniunea Europeană (de la care a obţinut sprjin financiar pentru... creşterea caprelor la Prundeni), iar actuala coaliţie de guvernământ nici nu a sesizat că Ion Popescu a rămas director la Agenţia Domeniilor Statului (ADS) Vâlcea!

• Cu toate că s-au cheltuit sute de mii de euro pentru instalaţiile de climatizare de la noua clădire a Teatrului Anton Pann, acestea au cedat tocmai la festivitatea de inaugurare. Printre cei care au avut de „suferit” s-a numărat şi prefectul Remus Grigorescu, care a fost nevoit să se aprovizioneze cu teancuri de şerveţele pentru a se şterge de sudoare.

• Liberalul Cristian Buican s-a comportat ca un veritabil nabab în ultimele săptămâni. A dat de mâncat şi de băut la toată suflarea liberală din judeţ. Buican, expertul în chefuri, a fost sponsorizat la greu de patronul de la Damila, Dan Niţu, un om micuţ la stat, dar şi la sfat. Interesul Daniţului este evident: privatizarea PNL-ului la Vâlcea.

• Marius Spiridon, fiul directorului de la Cadastru, Nicu Spiridon, se ocupă prin capitală de imobiliare, patiserie şi...ţepe. Ţepe date partenerilor de afaceri. În numărul următor vom detalia mica escrocherie la care s-a dedat „beizadeaua“ fostului berar şef de judeţ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe