Sparle si soparle

duminică, 13 septembrie 2009

Sparle si soparle

• În urmă cu mai mulţi ani, fostul avocat Petre Ungureanu l-a apărat în instanţă pe Gheorghe Deaconeasa (fostul şef al Ocolului Silvic Voineasa), în scopul de a obţine o hotărâre judecătorească de retrocedare a unei suprafeţe de pădure. Coincidenţă sau nu, pe aceste teren se va construi pârtia de schi de la Voineasa, iar Gheorghe Deaconeasa a donat statului un hectar de... prăpastie. Numai că termenul de donaţie pentru construirea pârtii de schi este 5 ani, în caz contrar bunurile executate de stat (utilităţi, cabane şi drumuri) urmând să treacă în proprietatea celui care a donat terenul.

• Tot despre Gheorghe Deaconeasa trebuie să spunem că există informaţii că pe vremea pe când era şeful Ocolului Silvic Voineasa ar fi modificat câteva date în nişte documente, printr-un program de calculator, pentru a pune mâna pe 70 de hectare de pădure chiar la coada lacului de la Vidra. De această „tranzacţie” nu ar fi străini subprefectul Petre Ungureanu, fostul prefect Anuţa Handolescu, un arhitect important şi un judecător de la Tribunalul Vâlcea, care au primit fiecare câte o halcă de pădure în această zonă.

• Şefa de la Inspectoratului Social Regional Vâlcea, Ionela Bîcă, s-a supărat extrem de tare pe ziarul nostru, în urma apariţiei unor articole cu trecutul său tumultos. Însă, îi spunem doamnei Ionela Bîcă că nu trebuie să-şi ascundă trecutul (mai ales acum când este o persoană publică, cu funcţie de conducere), pentru că cititorii noştri de pe site sunt cei mai buni „detectivi”.

• O doamnă de profesie psiholog şi care a terminat facultatea la „celebra” Universitate Spiru Haret se visează directoare la Direcţia Copilului Vâlcea, căutând în acest sens sprijin la Dumitru Persu şi Anton Miţaru. Astfel, ipochimenul de serviciu din presa locală pe la mese şi chiolhanuri are un mare contracandidat pentru a ocupa această importantă funcţie.

• Marius Tănăsie a declanşat o adevărată vânătoare de vrăjitoare în interiorul Exploatării Miniere Râmnicu Vâlcea pentru a-i afla pe cei care nu-l agreează. După părerea directorului „nemuritor“ doar 10 la sută din angajaţi „nu-l înghit“, adică nu sunt de acord cu metodele lui de lucru. Noi zicem să nu fie aşa de optimist şi să mai pună cel puţin 10 procente la scorul nemulţumiţilor din unitatea, pe care, cu onoare, o coordonează.

• PD-L se bazează la Vâlcea pe ajutorul unui ziar de partid, care nu valorează nici două parale în judeţ. În timp ce publicaţiile de forţă sunt tratate cu „vorbe dulci“, contracte de sute de milioane de lei se îndreaptă spre buzunarele colegului de partid cu fiţuică la buzunar. Toate acestea se întâmplă fără ştiinţa lui Mircia Gutău, preşedinte PD-L Vâlcea! În timp ce şeful partidului munceşte de dimineaţa până seara, băieţii deştepţi din PD-L îşi fac mendrele în municipiu şi în judeţ!   
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe