Sparle si soparle

miercuri, 9 septembrie 2009

Sparle si soparle

• Există unii oameni de la Ocnele Mari care, în privinţa evaluării bunurilor, încearcă să obţină mai mult, ajungând să se calce în picioare. Dacă ocnenii nu vor reuşi să treacă peste micile ambiţii individualiste, nu se vor grupa în jurul unui lider şi nu vor acţiona împreună cu primarul Petre Iordache, vor plăti din greu toate pagubele.

• Dumitru Persu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, stă ca pe jar după ce a aflat că liderul PD-L Vâlcea, Mircia Gutău, poartă negocieri cu liberalii în vederea schimbării majorităţii în CJ Vâlcea. Oricum, Dumitru Persu poate să mai respire până la finalul acestei luni – când vor avea loc alegerile interne în PNL Vâlcea şi se va stabili conducerea – după care liberalii şi democrat liberalii vor (re)face majoritatea şi vor schimba vicepreşedintele social-democrat.

• În judeţul Vâlcea există vreo 11 obşti de moşneni, constituite în baza unor documente fictive. Prefectul Remus Grigorescu, alături de specialiştii instituţiei, au identificat 18.000 de hectare de pădure, care aparţin acestor obşti, în mod ilegal. Tocmai de aceea prefectul de Vâlcea susţine cu tărie înfiinţarea unui DNA, care să ancheteze, în mod special, modul în care au fost aplicate, în judeţe, legile fondului funciar. Vom reveni asupra subiectului.

• Codruţ Şereş, omul de bază din partidul lui Dan Voiculescu, s-a interesat zilele trecute dacă... Nicolae Pătru mai este membru în cadrul Partidului Conservator Vâlcea. Oare să nu ştie „distinsul” conservator că cei din conducerea centrală l-au implantat în urmă cu şase luni pe Nicolae Pătru în fruntea PC Vâlcea, iar veteranii din filiala vâlceană au fost nevoiţi să se joace de-a hoţii şi vardiştii cu fostul preşedinte al PRM Vâlcea???

• Marţi, preşedintele PSD, Mircea Geoană a fost extrem de supărat după ce Traian Băsescu nu i-a dat cuvântul la inaugurarea fabricii Ford Craiova şi, de aceea, a decis să boicoteze manifestările de la Bărbăteşti-Vâlcea (inaugurarea dispensarului lui Victor Grigorie) şi cele de la Festivalul ţiganilor de la Costeşti. Supărarea a fost şi mai mare atunci când Geoană a aflat că Ion Iliescu şi un grup de fideli din PSD pregătesc aruncarea în cursa prezidenţială a primarului din Bucureşti, Sorin Oprescu.

• Fostul director al Direcţiei Judeţene de Cultură, tânărul profesor Florin Epure are un nou loc de muncă. Direcţia Generală a Finanţelor Publice Vâlcea a câştigat un om de valoare, prin angajarea lui Florin Epure pe postul de expert – media. Cu siguranţă, Florin va face o echipă de excepţie cu prietenul nostru, al ziariştilor vâlceni, Iulică Popescu. Succes în activitate!

• Nicolae Sărdărescu are probleme de afaceri în zona Horezu-Berbeşti.

• Un anumit domn Diaconu de la ITM îşi face de cap prin societăţile de construcţii din judeţ. Din dorinţa de a aplica amenzi cu orice preţ, acest funcţionar zelos vede nereguli şi acolo unde acestea nu există. L-am introdus sub lupă pe inspectorul de muncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe