Sparle si soparle

miercuri, 2 septembrie 2009

Sparle si soparle

• După un an de la pierderea alegerilor locale, Radu Gheorghe s-a reîntors... la Primăria Ocnele Mari. Însă, din fericire pentru locuitori, actualul şef de la Agenţia de Protecţie a Mediului Vâlcea a venit la Ocnele Mari doar în calitate de invitat la o conferinţă de presă.

• Tot la Ocnele Mari, jurnaliştii din mass-media locală au primit, după conferinţa de presă, un „cadou” foarte original din partea primarului Petre Iordache: câte un bulgăre de sare în greutate de peste 5 kilograme.

• Probabil că, fără ştirea ei, directoarea adjunctă de la Direcţia Copilului Vâlcea, Roxana Radu, a fost menţionată în primul număr al ziarului „Vocea romilor”, condusă de Alexandru Diamant. Doamna Radu era agăţată la rubrica personalităţi care... fac cinste etniei romilor, cu toate că există unii oameni politici de frunte din judeţul Vâlcea care meritau să fie incluşi la rubrica „Căldărarul nr. 3”, „Argintarul nr. 8” şi „Ursarul nr. 5”.

• După doi ani de la începerea construcţiei, hotelul lui Nicolae Sofianu din zona Ostroveni Sud a primit aviz de la Agenţia de Protecţie a Mediului. De fapt, instituţia condusă de social-democratul Radu Gheorghe a decis recent că hotelul de trei etaje de lângă Grădina Zoologică... nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

• Preşedintele PD-L Vâlcea, Mircea Gutău, este tot mai dispus să-l susţină pe doctorul Nicolae Badea la şefia Direcţiei Copilului Vâlcea, având în vedere că acest post a revenit democrat-liberalilor. Primarul Gutău a luat în calcul profesionalismul lui Nicolae Badea şi faptul că acesta a adus instituţiei peste 4 milioane de euro din proiecte europene, în detrimentul ţăranului-tinichigiu născut pe coclaurile din satul Tanislavi.

• Mai mulţi cetăţeni din cartierul Goranu doresc să organizeze un miting, prin care să protesteze împotriva CEZ Oltenia, firma care distribuie energie electrică.

• Cristian Buican are sfătuitori proşti. Scuzaţi-ne, am greşit, am vrut să scriem neştiutori. Altfel nu ne explicăm ultimul comunicat de presă, scris fără cap şi fără coadă. Deputatul liberal a început să viseze cai verzi pe pereţi şi şantaje mediatice. Cum a fost criticat puţintel, liberalul a şi strigat ca din gură de şarpe că e şantajat. Haideţi, domnule Buican, daţi un ordin, daţi ceva scribului dumneavoastră să însăileze la repezeală (sau mahmureală?) un comunicat de presă, să ne acuze acum şi pe noi de şantaj sau orice vă mai trece prin cap. Să fim serioşi, aşa nu mai ajungeţi preşedinte, în vecii vecilor! Amin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe