“Municipalul” Dan Roman, în topul marcatorilor Seriei B2

miercuri, 23 septembrie 2009

 „Municipalul” Dan Roman, în topul marcatorilor Seriei B2

După disputarea a şase etape, în Seria B2 lider în Topul marcatorilor este Paul Batin, cu 7 reuşite, urmat de Andrei Antohi, cu 5 goluri, şi de Adrian Pribac, autor a 4 goluri. Pe locurile 4-11 sunt 8 jucători care au marcat fiecare câte 3 goluri : Ionuţ Dănilă, Geaorge Ţucudean, Masue Kalle, Gabriel Machado, Mircea Ilie, Patrician Trifu, Octavian Drăghici şi „municipalul” Dan Roman.

Atacantul care a veni liber de contract de la Gloria Bistriţa, a semnat cu formaţia vâlceană doar pentru un sezon şi se anunţă un atacant de forţă. Alţi trei jucători care îmbracă tricoul grupării din Zăvoi, Laurenţiu Boroiban, Iulică Popa şi Lucian Dobre,  se regăsesc în partea a doua a acestui top al marcatorilor, toţi trei având câte două reuşite.

Deşi nu a strâns decât 7 puncte în 6 etape, CS Municipal are în continuare un golavaraj pozitiv, 13 goluri marcate şi doar 8 primite. În Seria B1, lider în Topul marcatorilor este Cristian Pantelie, cu 6 reuşite. Locurile 2-3 sunt împărţite de Laurenţiu Diniţă şi Cornel Coman, cu câte 5 goluri. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe