|luni, ianuarie 24, 2022
  • Follow Us!

Marius Tănăsie, acuzat de comportament dictatorial 

Directorul Exploatării Miniere Râmnicu Vâlcea

Marius Tănăsie, acuzat de comportament  dictatorial

Marius Tănăsie pare să fie „nemuritor“ în fruntea Exploatării Miniere Râmnicu Vâlcea, societate din cadrul Societăţii Naţionale a Sării, aflată în portofoliu AVAS. Numit în funcţie pe vremea ţărăniştilor, Tănăsie a rezistat de-a lungul anilor eroic în funcţie. Nu datorită meritelor profesionale. Talentul său de a le cânta în strună mai-marilor vremelnici ai judeţului l-au salvat de la „detronare“ la fiecare schimbare politică. Au mai contat şi contractele pe bani grei făcute de Marius Tănăsie la comanda şefilor politici ai judeţului.

Directorul Tănăsie a dat drumul la robinet iar banii au curs în buzunarele firmelor protejate politic (protejate de PNŢCD, de PSD, de PNL). De numele directorului veteran se leagă şi dezastrul de la Ocnele Mari. Nu că l-ar fi produs el, departe de noi acest gând. Unele dintre acţiunile directorului EM Râmnicu Vâlcea au perpetuat dezastrul şi au accentuat drama oamenilor. Angajaţi ai societăţii îl acuză pe Marius Tănăsie de comportament dictatorial şi că a transformat exploatarea într-o feudă personală.

Am primit pe adresa electronică a „Ziarului de Vâlcea“ mai multe e-mail-uri (care par a fi trimise de angajaţi ai societăţii) referitoare la acţiunile lui Marius Tănăsie, directorul Exploatării Miniere Râmnicu Vâlcea. Informaţiile au fost preluate de redactorii noştri spre documentare. (N.T.)

Leave a Response