Hoţii au dat iama în apartamentele vâlcenilor

duminică, 27 septembrie 2009

Hoţii au dat iama în apartamentele vâlcenilor

O grupare de hoţi, specializată în furtul din apartamente, operează de două săptămâni pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea. Săptămâna trecută, Poliţia municipiului Rm. Vâlcea a fost sesizată de către Gheorghe I., din Rm. Vâlcea, zona Ostroveni, strada Luceafărului, cu privire la faptul că în aceeaşi zi, în intervalul orar 10.00-14.10, persoane necunoscute i-au pătruns în apartament, prin ruperea butucului de la sistemul de închidere al uşii de acces din lemn, fără a-i sustrage obiecte, bunuri sau alte valori.
             Poliţia municipiului Rm. Vâlcea a primit un alt apel prin 112 de la Lucian V., din Rm. Vâlcea, cu privire la faptul că în aceeaşi zi, autori necunoscuţi, prin folosirea de chei potrivite, i-au pătruns în apartamentul în care locuia cu chirie situat în Rm. Vâlcea –zona centrală, de unde i-au sustras bijuterii din argint, ceasuri de mână şi un aparat foto digital, valoarea bunurilor fiind estimată la aproximativ 3.000 lei.
              La data de 24 septembrie a.c., Poliţia municipiului Rm. Vâlcea a fost sesizată prin Apelul Unic de Urgenţă 112 de către Maria D., din Rm. Vâlcea - Ostroveni, b-dul Tineretului, cu privire la faptul că în intervalul orar 07.10-17.30, autori necunoscuţi i-au pătruns în apartament prin ruperea butucului de la sistemul de închidere al uşii de acces din lemn şi, din interior, i-au sustras 10.000 lei, precum şi două ceasuri de mână, valoarea prejudiciului ridicându-se la aproximativ 13.000 lei.                                 
                 Cercetarile continuă în vederea identificării autorilor.

Un horezean a murit lovit de un arbore tăiat de fiul său

    
            La data de 25 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Horezu au fost sesizaţi  telefonic de către un medic din cadrul Staţiei de Salvare Horezu, cu privire la faptul că în pădurea din punctul ”Poiana Rotundă”, din satul Tănăseşti, oraşul Horezu, Ion P., de 61 ani, din oraşul Horezu, a fost lovit de un trunchi de arbore şi a decedat.
             La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Horezu care, în urma cercetărilor efectuate a stabilit că bărbatul, în jurul orei 13.00, a mers împreună cu  fiul său în pădure, pentru a tăia  mai mulţi arbori pentru foc.
             În momentul în care fiul acestuia, Lucian P., a doborât primul arbore ce se afla cu vârful suspendat pe un altul, copacul a căzut împreună cu un trunchi al arborelui pe care se sprijinea, trunchi ce în cădere l-a lovit în zona capului pe Ion P., care a decedat la scurt timp.
            Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Horezu, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor decesului.
          Cercetările continuă, urmând ca dosarul să fie înaintat parchetului cu soluţie procedurală.

O femeie din Alunu, găsită decedată în albia râului Olteţu

            La data de 26 septembrie a.c., ora 10.30, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Alunu au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că în albia râului Olteţu, în satul Igoiu, se afla cadavrul unei persoane de sex feminin.
    Cu ocazia cercetării la faţa locului, poliţiştii au identificat cadavrul Mariei N., de 55 ani, din comuna Alunu, cunoscută cu viciul consumului de alcool.
    În urma examinării cadavrului, au fost identificate uşoare escoriaţii ce se puteau produce prin alunecarea şi căderea victimei pe pietrele din albia râului.
    Cadavrul a fost transportat la morga spitalului Sineşti, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor decesului.

Bărbat din comuna Fârtăţeşti, găsit înecat într-o fântână

           Ieri, la ora 15.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Fârtăţeşti au fost sesizaţi de către o persoană din comuna Fârtăţeşti, cu privire la faptul că fratele său, Victor I., de 48 ani, din aceeaşi localitate, a fost găsit înecat într-o fântână din satul Giuleştii de Sus.
    Din verificările efectuate s-a stabilit că Victor I. se afla în evidenţele medicale ca suferind de schizofrenie paranoidă şi pleca frecvent de la domiciliu.    
          La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei oraşului Bălceşti în vederea efectuării cercetărilor, cadavrul bărbatului fiind scos din fântână de către lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă – Grupa Drăgăşani.
    Pe corpul bărbatului decedat nu au fost identificate urme de violenţă, acesta fiind transportat la morga Spitalului Bălceşti în vederea efectuării necropsiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe