Două femei, zdrobite de o remorcă cu cereale

duminică, 6 septembrie 2009

Două femei, zdrobite de o remorcă cu cereale

Sâmbătă, la ora 16.45, Gheorghe O.,  de 35 de ani, din localitatea Frânceşti, a condus o autoutilitară pe un drum în rampă din comuna Suteşti şi, la un moment dat, autoutilitara nu a mai putut urca, a plecat înapoi, a lovit cu roţile din stânga un parapet din beton, după care s-a răsturnat pe carosabil.

 În urma evenimentului rutier a rezultat decesul  Monicăi B., de 36 de ani şi al Emiliei S., de 38 de ani, ambele din localitatea Frânceşti, pasagere în remorca autoutilitarei, pe încărcătura cu cereale şi rănirea uşoară a lui I.P. de 9 ani, din localitatea Frânceşti, care a fost transportat la Spitalul Drăgăşani unde i s-a stabilit diagnosticul „traumatism umăr stâng” şi a conducătorului auto, Gheorghe O., diagnostic: „traumatism cranian”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A făcut accident cu maşina furată

La data de 4 septembrie a.c.,  în jurul orei 16.55, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Bălceşti au fost sesizaţi prin SUAU 112 de către Ion V., de 31 ani, din comuna Diculeşti, cu privire la faptul că i-a fost sustras autoturismul.

S-a procedat la declanşarea acţiunii Năvodul, ocazie cu care autoturismul în cauză a fost identificat avariat în comuna Valea Mare, autorul furtului fiind reţinut de către poliţiştii de la Postul de Poliţie Valea Mare.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei oraşului Bălceşti, care a stabilit că în aceeaşi zi, în jurul orei 16.30,  Cristian D., din comuna Făureşti, a sustras din oraşul Bălceşti, autoturismul aparţinând unei firme din Bucureşti, utilizator Ion V., din comuna Diculeşti, l-a condus pe drumul public prin localităţile Bălceşti, Fârtăţeşti şi Valea Mare, având o alcoolemie peste limita legală, respectiv o concentraţie alcoolică de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat şi fără a poseda permis de conducere, iar în localitatea Fârtăţeşti l-a accidentat pe Ion V., după care a părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea poliţiştilor.

În baza probatoriului administrat, prin Ordonanţa procurorului din data de 5 septembrie a.c. s-a pus în mişcare acţiunea penală faţă de Cristian D. pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a poseda permis de conducere auto şi, tot în cursul aceleiaşi zile, la propunerea poliţiştilor, inculpatul a fost prezentat Judecătoriei Bălceşti de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Bălceşti cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Măsura propusă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bălceşti a fost respinsă, fiind înlocuită cu măsura preventivă de  „Obligare de a nu părăsi ţara”, prevăzută de art.145 ind.1 din Codul de procedură penală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe