Deputatul PSD, Aurel Vlădoiu, bulibaşa din Colegiul Horezu

miercuri, 2 septembrie 2009

Deputatul PSD, Aurel Vlădoiu,
bulibaşa din Colegiul Horezu

Nicu Trandafir

De ceva vreme încoace, deputatul PSD Aurel Vlădoiu se comportă ca un fel de „bulibaşă“ al zonei Horezu. Termenul nu este întâmplător. Omul taie şi spânzură în zona respectivă. Nimic nu se mişcă fără aprobarea bulibaşei pesediste. Nici o licitaţie cu bani publici din zona Colegiului Horezu nu are loc fără ştiinţa şi aprobarea lui Aurel Vlădoiu. Deputatul a luat-o razna de tot, i s-a urcat deputăţia la cap şi se comportă în colegiul, pe care-l reprezintă în Camera Deputaţilor, ca un veritabil satrap.

Primarii PSD, şi nu numai ei, din colegiul Horezu stau aliniaţi ca pe sfoară în faţa lui Vlădoiu, care se laudă peste tot cu traficul său de influenţă pe la ministerele celor trei trandafiri şi cu faptul că aduce bani în zonă. Totul este un fals, o minciună cât casa de mare! De fapt, deputatul le vinde gogoşi aleşilor locali din zona Horezu, care se uită la el ca la un fel de zeu al banilor publici.

Aurel Vlădoiu e şmecher, e viclean, are ceva relaţii, pe care le foloseşte la maximum. Are relaţii prin ministere, comunişti vechi, care-i furnizează dinainte informaţii privitoare la viitoarele investiţii din judeţul Vâlcea. Aşadar, deputatul nu mişcă un deget, el are doar informaţia şi-şi arogă merite necuvenite. În fond, el îşi râde în barbă de naivitatea primarilor, care înghit pe nemestecate tot ceea ce le livrează.

Bani fără număr de la nababul pesedist

Aurel Vlădoiu aruncă cu bani în atânga şi-n dreapta. Citim în ziare despre faptele deputatului: bani cu nemiluita la biserici, bani pentru amenajarea unor drumuri, bani pentru excursiile pensionarilor. Bani, bani şi iar bani! De la bulibaşa Vlădoiu fără număr! Dar de unde provin aceşti bani? Nimeni nu-şi pune problema. Poate că este milionar în euro domnul Vlădoiu şi nu ştim noi. Dacă este aşa, atunci a minţit în declaraţia de avere, care-l arată ca pe un om cu stare financiară normală.

De la an la an, declaraţia de avere a deputatului PSD rămâne aceeaşi, însă el se manifestă în Colegiul Horezu ca un mare nabab, care aruncă cu banii în stânga şi-n dreapta. Poate că nu-şi încasează salariul de la Camera Deputaţilor şi-l direcţionează direct spre localităţile colegiului. Ar fi o variantă. În acest caz, Aurel Vlădoiu ar fi un adevărat martir, însă ar trebui să fie muritor de foame şi zdrenţuros.

Ei bine nu este aşa, parlamentarul se afişează într-o limuzină de lux personală şi poartă costume de firmă, în valoare de mii de euro. Aşadar, de unde provin banii deputatului? Întrebăm şi noi, nu dăm cu parul. Gurile rele spun că banii provin din licitaţiile cu bani publici, desfăşurate de primăriile din zona Colegiului Horezu, aranjate de deputat în favoarea unor firme prietene. Comisioanele vin în plicuri, mult mai groase decât lama unui brici. Despre acest subiect vom mai scrie în ediţiile următoare, deoarece din ce în ce mai multe indicii conduc la această ipoteză.

P.S. - Revenim la termenul de „bulibaşă“. Mai nou, Aurel Vlădoiu se implică în organizarea marii sărbători a ţiganilor de la Costeşti de „Sfântă Mărie Mică“ din septembrie. L-a durut pe el în cot până acum de această sărbătoare, la fel cum îl doare-n cot de problemele ţiganilor în general. Se implică acum la modul ipocrit deoarece se apropie alegerile pentru Preşedinţie şi speră să stoarcă ceva voturi de la membrii acestei etnii. Mai zilele trecute scriam de o declaraţie cu tentă rasistă dată de deputatul PSD pe un post local de televiziune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe