Deputatul Cristian Buican vrea să fie un preşedinte echilibrat, cinstit şi cu forţă

miercuri, 23 septembrie 2009

COMUNICAT DE PRESĂ

Alegeri la PNL Vâlcea

Deputatul Cristian Buican vrea să fie un preşedinte echilibrat, cinstit şi cu forţă

Scrisoare deschisă a deputatului Cristian Buican către delegaţii la Conferinţa Judeţeană din data de 27 septembrie 2009

Dragi colegi,

    După cum propabil bine ştiţi, duminică, 27 septembrie 2009, începând cu orele 10.00 are loc Conferinţa Judeţeană a Partidului Naţional Liberal Vâlcea, ocazie cu care vom alege împreună o nouă conducere a structurilor judeţene. Această conferinţă ar trebui să reprezinte pentru noi un moment de responsabilitate, un nou început al unei etape în care trebuie să demonstrăm că se poate mai mult!

    Mi-am anunţat candidatura la funcţia de Preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PNL Vâlcea conştient de faptul că această funcţie presupune responsabilitate şi  echilibru. Nu a fost o decizie uşoară, însă vă asigur că nu am luat-o singur, ci doar după ce m-am consultat cu colegii de partid. Încrederea lor în mine trebuie să fie pentru noi toţi un garant al aplicării principiilor de transparenţă decizională şi financiară, descentralizare şi participare la luarea deciziilor de către toţi membrii, principii pe baza cărora mi-am structurat  programul politic pe care l-am prezentat în faţa dumneavostră.

    Cunosc atât neajunsurile organizaţiilor din tot judeţul, cât şi avantajele competitive în raport cu celelate forţe politice ale judeţului. Stiu că trebuie neapărat să îmbunătăţim comunicarea dintre conducerea judeţeană şi fiecare membru de partid şi să începem să ne comportăm ca o familie în care membrii ei se sprijină reciproc atunci când au greutăţi. Trebuie şi putem să facem mai mult! Avem organizaţii puternice care trebuie ajutate de către conducerea judeţeană, deoarece doar aşa putem deveni prima forţă politică a judeţului.

    În calitate de viitor preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PNL Vâlcea vă asigur de întreaga mea disponibilitate şi vă promit că voi fi un preşedinte echilibrat, cinstit şi care are forţa să conducă această organizaţie spre victorie! Mă voi baza întotdeauna pe colegii de partid deoarece doar în echipă se pot realiza obiectivele propuse în programul politic asumat şi intitulat “Politica gândită ALTFEL!”

    Aşa să ne ajute Dumnezeu!
    Cristian Buican
    
NR – Titlul ne aparţine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe