Cehii de la CEZ îşi bat joc de un cartier!

miercuri, 2 septembrie 2009

Cehii de la CEZ îşi bat joc de un cartier!

Tiberiu Pîrnău

Cehii de la CEZ Electrica ar trebui să-şi adauge la brand şi aceste două cuvinte: NESIMŢIRE COMPANY! Da, chiar aşa, N-E-S-I-M-Ţ-I-R-E. Sunt un cetăţean nemulţumit de serviciile acestei companii. Vorbesc în numele familiei mele, în numele sutelor de oameni de pe strada unde locuiesc – strada Goranu şi al miilor de locuitori din cartierul Goranu de care această firmă de şmecheri îşi bate joc de vreo doi ani de zile. Prin acest articol de opinie nu am cum să-i tratez altfel pe cehii, care au venit cu doi lei în buzunar şi şi-au însuşit o comoară, o sursă inepuizabilă de bani. Nu vreau să fiu acuzat de ultranaţionalism, aşa că să le fie de bine! Nu vreau nici să intru nici în amănunte de natură politică, economică, geo-politică etc.

Eu în calitate de simplu cetăţean îmi doresc doar atât: să-mi fie furnizate servicii de calitate! Atâta timp cât plătesc la zi facturile către firma de distribuţie a energiei electrice vreau să fiu tratat cu respect de societatea respectivă. A fi tratat cu respect înseamnă a mi se furniza energie electrică. Atât cer şi nimic mai mult, domnilor de la CEZ! Păi cum să nu-mi sară dracii şi să nu mă umplu de nervi, când aproape ZI DE ZI, măi ciocoflenderilor (vorba lui Florin Piersic) sau ciumpalacilor (cum veţi dori să vi se spună), întrerupeţi furnizarea energiei electrice ORE ÎNTREGI. Ne întoarceţi în timp sute de ani! Ne forţaţi să trăim ca pe vremea lui Burebista, cu făclii şi lumânări!

De doi ani de zile, fie vară, fie iarnă CEZ Electrica taie curentul în cartierul Goranu când îţi este lumea mai dragă! Sub pretextul unor lucrări de întreţinere, băieţii vin şi deconectează, rup de civilizaţie sute de familii. Pentru că aşa vor muşchii lor! Aş dori să schimb societatea care-mi furnizează energia electrică, iar la fel ca mine ar dori să procedeze alte câteva mii de râmniceni. Dar nu putem, suntem legaţi de CEZ, ca de o piatră de moară pentru că cehii deţin monopolul distribuţiei energiei electrice în Oltenia. O altă poveste tristă!

Să revin - măi băieţi îmi permiteţi să vă întreb: Cât timp vă mai bateţi joc de noi, locuitorii din cartierul Goranu, câte ore, zile, ani, ne mai umiliţi? Dacă nu sunteţi în stare să asiguraţi servicii de calitate (care presupun: furnizarea de energie electrică non-stop!) renunţaţi, vindeţi afacerea, luaţi-vă profitul şi căraţi-vă la voi în ţară! Să vă bateţi joc şi să-i umiliţi pe cetăţenii voştri, pe conaţionalii cehi! Chiar aşa, ne credeţi proşti pe toţi! Nu vă e teamă că într-o zi venim peste voi în birouri, să vă luăm de gulere, să vă cerem socoteală pentru că iarna ne dârdâie copilaşii de frig în orele în care nu avem curent electric, iar vara ni se strică frigiderele şi mâncarea din ele? Nu vă e teamă pentru că sunteţi protejaţi de un stat impotent în a-şi apăra cetăţenii de abuzurile unor şmecheri îmbuibaţi pe seama noastră. Halal societate, halal ţară! Cinste lor, cinste cehilor! Mi-e silă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe