Vasile Bleotu l-a abandonat pe Mircea Geoană

duminică, 16 august 2009

Vasile Bleotu l-a abandonat pe
Mircea Geoană

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, şi ceilalţi membrii de partid au constatat, când au fost în vizită prinVâlcea, că lipseşte de la „apel” o persoană importantă: deputatul Vasile Bleotu. Acesta a preferat să participe la şedinţa Comisiei parlamentare de anchetă în cazul Elenei Udrea, decât să-l întâmpine pe liderul PSD la Grand Hotel Sofianu din Râmnicu Vâlcea şi la Ocnele Mari.

Totuşi, parlamentarul Bleotu a reuşit să ajungă la timp la Drăgăşani, exact când Mircea Geoană şi alaiul au păşit în municipiul dintre vii. Aici, Vasile Bleotu s-a arătat deosebit de grijuliu cu preşedintele său de partid, dar şi cu Ion Cîlea care însă nu i-a răspuns cu aceiaşi monedă: l-a ignorat total.

În urmă cu două săptămâni, plenul Camerei Deputaţilor a aprobat înfiinţarea Comisiei de anchetă în cazul ministrului Turismului, Elena Udrea pentru verificarea modului de cheltuire de către minister a banilor publici destinaţi unor campanii de promovare precum „Romania, Land of Choice”. Deputatul liberal Ludovic Orban este preşedintele Comisiei de anchetă în cazul Udrea, iar deputatul PSD de Vâlcea, Vasile Bleotu este vicepreşedinte, alături de Nicolae Bănicioiu. Deputatul Vasile Bleotu mai este preşedintele Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Coreea şi membru în Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Costa Rica.

Ministrul turismului, Elena Udrea, a fost convocată la comisie săptămâna aceasta, pe 20 august, după ce membrii comisiei au acuzat faptul că Ministerul Turismului nu le-a trimis toate documentele solicitate. (N.T.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe