Vâlcenii s-au săturat de promisiunile deşarte ale lui Ion Cîlea

miercuri, 5 august 2009

PD-L Vâlcea îi bate obrazul preşedintelui Consiliului Judeţean

Vâlcenii s-au săturat de promisiunile deşarte ale lui Ion Cîlea

Nimeni nu contestă dreptul preşedintelui Consiliului Judeţean care este în acelaşi timp şi preşedinte PSD Vâlcea să se deplaseze în teritoriu, să aibă întâlniri cu consilierii locali şi cetăţenii. Dar de aici şi  până la desfăşurarea unei campanii electorale în favoarea PSD este o mare diferenţă. Se spune că este necesară prezenţa altor cadre, altor şefi de servicii deconcentrate la audienţele din teritoriu şi se da şi un exemplu cu situaţia de la Titesti, când ciobanii zburdă cu oile pe proprietăţile localnicilor fără că cineva să ia vreo măsură.

Din nefericire această situaţie dăinuie de mai mult timp şi este cunoscută la toate organismele de interes public de la nivel judeţean, inclusiv de către Inspectoartul Judeţean de Poliţie. Dar problema în loc să fie rezolvată, este discutată şi paradiscutata şi nici acum nu s-a găsit o soluţie eficientă, deşi preşedintele Consiliului Judeţean se laudă că la asemenea audienţe din teritoriu discută şi găseşte soluţii pentru fiecare situaţie în parte.

De altfel opinia publică, s-a obişnuit cu promisiunile deşarte ale preşedintelui CJ  făcute în campania electorală de anul trecut, făcute şi după aceea. Când e vorba însă de rezolvarea efectivă a problemelor cetăţenilor, promisiunile nu încetează,  şi se vine cu justificări de genul lipsei banilor sau de un domeniu care nu aparţine instituţiei CJ. Cei mai mulţi dintre oamenii care au venit în audienţa la Ion Cilea s-au săturat să bată drumurile judeţului  în speranţa că doar, doar îl vor găsi pe preşedintele CJ la birou şi că le va rezolva în sfârşit problemele aşa cum a promis în nenumărate rânduri. Mai rău este că sunt şi primari în judeţ, chiar şi în PSD care nu mai au inceredere în nenumăratele  promisiuni făcute de …Domnul  Dr Ing Ion Cilea.
   
  “A cara” numeroşi şefi de la deconcentrate în diverse deplasări în teren, pentru a-şi da importantă, preşedintele CJ nu face decât să-şi arate obedienţa în ceea ce priveşte rezolvarea efectivă a problemelor cetăţenilor. Dl Dr Inginer Ion Cilea se află de prea multă vreme în campaniile electorale (uitând se pare de cele agricole), gândindu-se de pe acum la un nou mandat în fruntea CJ, a cărui nominalizare din partea PSD pare deja  incertă. 

Opinia publică suntem convinşi că va judecă corect care este diferenţă între fapte şi promisiuni şi va aprecia calitatea oamenilor politici care mai mult se lăuda decât să întreprindă măsuri concrete. Timpul promisiunilor electorale a trecut!
Biroul de presă al PD-L Vâlcea
NR – Titlul ne aparţine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe