|marți, septembrie 21, 2021
  • Follow Us!

Servicii medicale mai bune pentru cetăţenii zonei Horezu 

Servicii medicale mai bune pentru cetăţenii zonei Horezu

Luni, 10 august 2009, orele 11,00, în oraşul Horezu are loc inaugurarea  şi punerea în funcţiune parţială a investiţiei „Spaţii de cazare – Spitalul Horezu, judeţul Vâlcea”.

De peste 120 de ani, în localitatea Horezu din judeţul Vâlcea, funcţionează un spital care a deservit şi deserveşte şi astăzi populaţia din cele 18 localităţi rurale din jurul oraşului Horezu, de serviciile medicale pe care le prestează beneficiind aproximativ 50.000 de locuitori din zonă.

    Importanţa acestui aşezământ spitalicesc este dată şi de amplasarea sa geografică, pe DN 67, la 45 de Km de municipiul Rm. Vâlcea şi la 71 de km de municipiul Târgu Jiu.

    Astfel, fiindu-i recunoscută importanţa, în anul 1992, prin Ordinul nr.781/1992 al Ministerului Sănătăţii şi Familiei s-a aprobat extinderea acestuia, iar în anul 1993 a început derularea investiţiei.

    După 16 ani, putem spune că oraşul Horezu şi cetăţenii din zona arondată au un spital nou, cu dotare modernă, iar serviciile de cazare şi tratament sunt la nivelul exigenţelor actuale.

    Vă invităm să participaţi la inaugurarea şi punerea în funcţiune parţială a acestei investiţii deosebit de importante pentru cetăţenii din oraş şi din zonă.  
 

Leave a Response