Pesedistul Persu către ziarista Mariana Sima: “Ce o f...te pe-asta grija!ÔÇ£

miercuri, 19 august 2009

Ion Cîlea îi ţine isonul?

Pesedistul Persu către ziarista Mariana Sima: „Ce o f...te pe-asta grija!“

• Secretarul executiv al PSD Vâlcea s-a supărat pe ziariştii vâlceni că „nu l-au pupat“ pe Mircea Geoană

Pesedistul vâlcean Dumitru Persu nu se dezminte că este unul dintre bădăranii politicii vâlcene. Moşulică acesta, care de-abia îşi mai „târâie“ fizicul prin Consiliul Judeţean, a comis-o din nou. La conferinţa de presă organizată de preşedintele PSD Mircea Geoană la Vâlcea, Dumitru Persu a sărit calul când s-a răţoit la o ziaristă vâlceancă, adresându-i cuvinte injurioase.

Supărat că Mariana Sima, ziaristă cu ştate vechi de la TV VL1, îi adresează lui Mircea Geoană întrebări de bun simţ, dar nu în ton laudativ, Dumitru Persu s-a trezit vorbind când trebuia să tacă. „Ce o f..te şi pe-asta grija!“ – au fost cuvintele aruncate cu mânie proletară de comunisto-pesedistul Persu, omul care pare încremenit în proiect în organigrama PSD Vâlcea.

Iată cine sunt oamenii care conduc destinele Organizaţiei Judeţene a PSD Vâlcea! Să vă spălaţi cu el pe cap, domnule „Preacinstit“ Ion Cîlea! Dar cine se aseamănă, se şi adună! Suntem, totuşi, curioşi cum vor reacţiona colegii din PSD la actul maxim de bădărănie şi vulgaritate al lui Dumitru Persu. (T.P.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe