Judecătoarea Ciorei răspunde la comanda avocaţilor-politicieni?

duminică, 2 august 2009

Aşteptăm un răspuns de la preşedinta Secţiei Civile din cadrul Tribunalului Vâlcea

Judecătoarea Ciorei răspunde la comanda avocaţilor-politicieni?

Tiberiu Pîrnău

Printre magistraţii vâlceni care judecă foarte greoi procesele se află şi stimata doamnă Mariana Ciorei, preşedintele Secţiei Civile din cadrul Tribunalului Vâlcea. Dintr-o statistică oficială a Ministerului Justiţiei am aflat că judecătorul Mariana Ciorei, mai bine spus completul din care face parte şi domnia sa, avea în urmă cu câteva luni - şapte dosare mai vechi de şase luni (recurs).

De aici putem trage concluzia că doamna Ciorei analizează cu mare atenţie toate dosarele care îi trec prin mână şi că îi trebuie timp de gândire pentru a da sentinţe juste, obiective, nepărtinitoare, în conformitate cu legile în vigoare. Cu toate acestea, zilele trecute, am aflat cu surprindere că respectabila doamnă s-a implicat (în mod legal) într-un proces pentru ca sentinţa să fie dată „irevocabilă“ chiar de la... primul termen. Nu discutăm decizia instanţei, dar nu avem cum să nu notăm cu îngrijorare faptul că doamna Ciorei le-a dat dreptate tocmai pârâţilor într-un proces de calomnie şi insultă (cu probe concrete la dosar).

Am aflat şi noi ulterior misterul soluţiei dubioase. Chiar avocatul pârâţilor ne-a luminat: s-a lăudat la colegi că este în mod cu totul întâmplător „prieten“ cu stimabila judecătoare, care i-a dat sentinţa favorabilă. Nu băgăm mâna în foc că acesta este adevărul, însă ne vom apleca cu mai mare atenţie asupra cazului şi vom reveni cu amănunte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe