Ion Cîlea promite că va pune capăt abuzurilor primarului Ion Dobre

miercuri, 19 august 2009

• La începutul lunii septembrie,

Ion Cîlea promite că va pune capăt abuzurilor primarului Ion Dobre

Zilele trecute, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, ne-a remis răspunsul la o sesizare de abuz din partea primarului comunei Dăeşti, Ion Dobre, şi a unor funcţionari din primărie, la adresa familiei Miricioiu şi a Mariei Bascoveanu. „La sesizarea pe care ne-aţi înaintat-o la data de 03 august a.c. şi care a făcut obiectul unei anchete publicate în ziarul dumneavoastră, vă comunicăm următoarele:

În cadrul programului de audienţe organizat la sediul Primariei Comunei Dăeşti, în data de 15 iulie 2009, domnul Ion Miricioiu a supus dezbaterii nemulţumirile sale cu privire la activitatea Comisiei Locale de aplicare a prevederilor Legilor fondului funciar - Dăeşti, depunând în acest sens, o petiţie. Prin dispoziţie, în vederea verificării aspectelor semnalate, la sediul Primăriei Comunei Dăeşti s-au deplasat, cu operativitate, doi reprezentanţi ai Consiliului  Judeţean Vâlcea şi instituţiei Prefectului – Judeţului Vâlcea care au constatat următoarele:

Petiţionarii au fost validaţi iniţial în baza unor titluri de proprietate, atât pentru suprafaţa de teren agricol cât şi forestier urmând ca pentru diferenţa de teren să se întocmească documentaţia de către Comisia Locală de aplicare a prevederilor legii fondului funciar în vederea înaintării acesteia Comisiei Judeţene pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor Vâlcea. Precizăm ca urmare a deplasării reprezentaţilor Consiliului Judeţean Vâlcea şi instituţiei Prefectului – Judeţul Vâlcea, Comisia Locală a prevederilor legilor fondului funciar a invitat în data de 04.08.2009, pe doamna Bascoveanu Maria sora domnului Mircioiu Ion), la sediul Primăriei Comunei Dăeşti în vederea soluţionării cererii privind reconstituirea dreptului de proprietate asupra unor suprafeţe de teren agricol şi forestier.

De asemenea, în vederea întocmirii documentaţiei şi pentru stabilirea cu exactitate a suprafeţelor de teren agricol şi forestier care vor face obiectul reconstituririi dreptului de proprietate al domnului Ion Mircioiu, de comun acord acord cu petiţionarii şi reprezentanţii Comisiei Locale, s-a hotărât ca, la începutul lunii septembrie, un reprezentant al Consiliului Judeţean Vâlcea împreună cu un reprezentant al Instituţiei Prefectului – Judeţul Vâlcea, să se deplaseze la faţa locului pentru identificarea şi punerea în posesie a suprafeţelor reconstituite. Demersurile reprezentanţilor Consiliului Judeţean Vâlcea şi ai Instituşiei Prefectului – Judeţul Vâlcea privind soluţionarea aspectelor sesizate, au fost apreciate de către petiţionarii în cauză”, precizează Ion Cîlea. (P.C.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe