HOITARII DE LA ZIARUL “INFO PULS”

miercuri, 12 august 2009

HOITARII DE LA ZIARUL „INFO PULS”

Nicu Trandafir

Traseistul politic numărul 1 din judeţul Vâlcea (i-a mai rămas Partida Romilor), pe numele său Constantin Tanislav, încearcă să-şi acopere găurile din ziarul soţiei sale, Info Puls, cu tot fel de drepturi la replică adresate de fapt publicaţiei noastre. Fostul tăietor de tablă ruginită de la fabrica Vilmar (înainte de 1990), a ajuns prin câteva manevre „subtile” să preia în 1998 ziarul Info Puls, de care se foloseşte pentru a-şi crea unele avantaje materiale. Individul se dovedeşte incapabil să închege două propoziţii, astfel că, de-a lungul timpului, s-a întrebuinţat de alţi oameni din redacţie pentru a-şi proiecta o imagine de mare lider de opinie.

Acum nu mai are pe nimeni în redacţia ziarului, ceea ce face ca el şi soţia sa să se întrebuinţeze serios atunci când vine vorba să descarce email-urile primite sau să dea copy-paste la materialele de presă apărute prin alte ziare.
Nu mică i-a fost bucuria „perechii” de la Info Puls când luni, conducerea Consiliului Judeţean Vâlcea şi reprezentanţii Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Vâlcea au trimis pe e-mail la toate redacţiile un drept la replică care ar fi trebuit expediat numai Ziarului de Vâlcea.

În caz că nu am fi publicat noi dreptul la replică, atunci ar fi trebuit preluat de celelalte redacţii. Ori, dreptul la replică a fost trimis luni, 10 august, iar următorul număr al Ziarului de Vâlcea apare joi, 13 august. Numai că ipochimenul ce se visează director la Direcţia Copilului Vâlcea şi încearcă să-l păcălească pe liderul PD-L Vâlcea, Mircia Gutău, nu a mai avut „răbdare” şi a decis să publice dreptul la replică adresat Ziarului de Vâlcea. De fapt, a fost singura publicaţie locală care a preluat integral dreptul la replică intitulat „Minciuni pe drum înfundat”. În plus, cei de la Info Puls au transmis şi precizările preşedintelui comisiei de evaluare a licitaţiei, precum şi punctul de vedere al perdantei RAJDP Vâlcea.

Astfel, Ion Cîlea, preşedintele CJ Vâlcea, Florea Mierluş, directorul Direcţiei Tehnice din cadrul Consiliului Judeţean, şi Silviu Radu, directorul tehnic al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Vâlcea au primit de la Constantin Tanislav sute de centimetrii pătraţi pentru a-şi prezenta „punctele de vedere” cu privire la licitaţia pentru modernizarea DJ 651B Bălceşti – Goruneşti – Limită judeţul Olt. Domnule Constantin Tanislav, făcut ziarist la apelul bocancilor, să-ţi fie ruşine pentru aceste practici! Ar trebui să ne mulţumeşti pentru că, prin articolele noastre, îţi salvăm de la faliment ziarul! La muncă, nu la mână întinsă, băi hoitarule!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe