Gest umanitar al deputatului Constantin Mazilu în comuna Diculeşti

duminică, 23 august 2009

Gest umanitar al deputatului Constantin Mazilu în comuna Diculeşti

Deputatul Constantin Mazilu a participat vineri, 21 august, la o acţiune cu caracter social şi umanitar în comuna Diculeşti, alături de senatorul Laurenţiu Coca şi de primarii din Fârtăţeşti, Valea Mare şi Diculeşti. Astfel, două fete de 30 ani şi 33 ani din comuna Diculeşti au primit din partea deputatului Constantin Mazilu două cărucioare cu propulsie electrică, având în vedere că fetele se confruntă cu grave dificultăţi locomotorii. Pentru achiziţionarea celor două cărucioare, Constantin Mazilu a contribuit direct cu suma de 105 milioane lei vechi, iar restul până la 130 milioane lei vechi a fost decontat de Casa de Asigurări de Sănătate Vâlcea.

 „Am fost profund mişcat de drama celor două fete. Boala care le-a lovit a înaintat progresiv, odată cu vârsta. Cea mai mare dorinţă a lor a fost să aibă două cărucioare cu propulsie electrică. Prin acest gest, dorim doar să nu politizăm acţiunea”, a declarat deputatul Constantin Mazilu.

La rândul său, liderul PSD Vâlcea, Ion Cîlea, prezent la eveniment, a ţinut să-i mulţumească şi să-l felicite pe deputatul Constantin Mazilu pentru acest gest umanitar din comuna Diculeşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe